(P) Anunt privind deschiderea apelului de selectie a proiectelor pentru masura 4.2/6A Incurajarea micilor intreprinzatori rurali

apel.jpg

Asociatia Grupul de Actiune Locala „Stejarii Argintii” anunta lansarea in perioada 25 septembrie – 25 octombrie 2017 a apelului de selectie pentru depunerea Cererilor de Finantare pentru Masura 4.2/6A – incurajarea micilor intreprinzatori rurali din Strategia de Dezvoltare locala a Asociatiei GAL „Stejarii Argintii” 2014-2020.Asociatia Grupul de Actiune Locala „Stejarii Argintii” anunta lansarea in perioada 25 septembrie – 25 octombrie 2017 a apelului de selectie pentru depunerea Cererilor de Finantare pentru Masura 4.2/6A – incurajarea micilor intreprinzatori rurali din Strategia de Dezvoltare locala a Asociatiei GAL „Stejarii Argintii” 2014-2020.

Beneficiarii eligibili (directi) pentru spijinul acordat prin Masura 4.2/6A sunt:

  • Micro‐intreprinderi si intreprinderi neagricole mici existente si nou-infiintate (start-ups) din teritoriul GAL;
  • Fermieri  sau  membrii  unor  gospodarii  agricole  care  isi  diversifica  activitatea  de  baza agricola  prin  dezvoltarea  unei  activitati  non-agricole  in  zona  rurala in  cadrul  intreprinderii deja existente incadrabile in microintreprinderi si intreprinderi mici, cu exceptia persoanelor fizice neautorizate.

Beneficiarii indirecti:

  • Persoanele pentru care se creeaza locuri de munca;
  • Populatia care va beneficia de diversitatea si calitatea crescuta a serviciilor/produselor.

Solicitantul trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate mentionate in Ghidul Solicitantului aferent acestei masuri.

Teritoriul Asociatiei Grupul de Actiune locala STEJARII ARGINTII acopera urmatoarele unitati administrative-teritoriale: 6 comune din judetul Iasi: Miroslava, Letcani, Dumesti, Popesti, Madârjac, Horlesti.

Fondurile disponibile pentru Masura 4.2 – incurajarea micilor intreprinzatori rurali in teritoriul GAL sunt de 83.645,77 EURO. Fonduri disponibile pentru aceasta sesiune 83.645,77 EURO.Intensitatea sprijinului, conform prevederilor din fisa masurii SDL, aprobata de MADR si a Ghidului solicitantului M4.2/6A, va fi de 90% din valoarea elibigibila a investitiei. in cazul transporturilor plafonul maxim al sprijinului nerambursabil este de 100.000 euro/beneficiar pe 3 ani fiscali.

Valoarea eligibila a unui proiect: poate fi cuprinsa intre min. 10.000,00 EURO si max. 83.645,77 EURO.
Modelul de Cerere de Finantare pe care trebuie sa-l foloseasca solicitantii (versiune editabila), este publicat pe site-ul www.galstejariiargintii.ro.

Data limita de depunere a proiectelor: 25.10.2017.

Locul si intervalul orar in care se pot depune proiecte: sediul GAL STEJARII ARGINTII din incinta Primariei Miroslava, sat Miroslava, comuna Miroslava, Judetul Iasi, de luni pâna joi, in intervalul orar 08:30 – 12:30 si vineri, in intervalul orar 10:30-12:30.

Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurii sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului pe suport tiparit sau electronic la sediul GAL si disponibil pe site-ul www.stejariiargintii.ro

Datele de contact unde solicitantii pot obtine informatii suplimentare: telefon 0332.401.108, e-mail: [email protected], adresa:  incinta Primariei Miroslava, sat Miroslava, comuna Miroslava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.