Iliuta vrea sa traiasca!

IliutaIlie-Anton Nedea sau Iliuta, cum ii spun parintii, este un baiat de patru ani, vesel, frumos, care isi doreste sa ramana “mereu” impreuna cu parintii lui.

Iliuta s-a nascut pe 6 octombrie 2009, cu o curiozitate enorma fata de viata.

Zambetul lui Iliuta a palit insa la sfarsitul lunii iunie, cand, intors din vacanta petrecuta cu parintii la munte, a fost diagnosticat cu “Leucemie acuta mieloblastica, tip M5 FAB”, un tip de cancer foarte frecvent la adulti. A inceput chimioterapia pe 1 iulie, la Spitalul Fundeni, iar in acest moment este in plin tratament la o clinica din Italia, luna viitoare avand programat transplantul medular.

“Dupa transplant, va trebui sa ramanem cel putin o jumatate de an (daca nu chiar un an…) in Italia pentru diverse analize, tratamente, proceduri etc. care tin de o stricta monitorizare post-transplant. Transplantul medular este in sine extrem de riscant, dar, dupa cum ni s-a spus de la bun inceput inca din Romania, unde a si facut prima cura de inductie, este solutia optima pentru el” au declarat parintii micutului.

In ultima zi petrecuta la munte, Iliuta s-a plimbat pe langa lacul Manastirii Caraiman. Ajuns pe pod, a aruncat un banut in apa si si-a pus o dorinta. “Vreau sa fim mereu impreuna!”, le-a spus parintilor.

Mai multe detalii despre povestea lui Iliuta gasiti aici.

Pentru a-l ajuta pe Iliuta sa ramana alaturi de parintii lui, puteti dona in unul din conturile:

UniCredit Tiriac Bank

RO54BACX0000000816605000 pentru RON

RO27BACX0000000816605001 pentru Euro

Swift: BACXROBU

Titular: Florin Nedea

PayPal:  [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.