(P) Anunt privind deschiderea apelului de selectie a proiectelor pentru masura 2.1/2A, identitate regionala prin transformarea fermelor mici in ferme de referinta

ferma-mica.jpg

Asociatia Grupul de Actiune Locala „Stejarii Argintii” anunta lansarea in perioada 28 august – 28 septembrie 2017 a apelului de selectie pentru depunerea Cererilor de Finantare pentru Masura 2.1 Identitate regionala prin transformarea fermelor mici in ferme de referinta din Strategia de Dezvoltare locala a Asociatiei GAL „Stejarii Argintii” 2014-2020.Asociatia Grupul de Actiune Locala „Stejarii Argintii” anunta lansarea in perioada 28 august – 28 septembrie 2017 a apelului de selectie pentru depunerea Cererilor de Finantare pentru Masura 2.1 Identitate regionala prin transformarea fermelor mici in ferme de referinta din Strategia de Dezvoltare locala a Asociatiei GAL „Stejarii Argintii” 2014-2020.

Beneficiari eligibili: 

  • Entitati private: fermieri cu exploatatii agricole care intrain categoria de ferma mica dupa definitia data de regulamentul UE, cu exceptia persoanelor fizice neautorizate).Solicitantul trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate şi eligibilitate mentionate in Ghidul Solicitantului aferent acestei masuri.

Teritoriul Asociatiei Grupul de Actiune locala STEJARII ARGINTII acopera urmatoarele unitati administrative-teritoriale: 6 comune din judetul Iasi: Miroslava, Letcani, Dumesti, Popesti, Madârjac, Horlesti.

Fondurile disponibile pentru Masura 2.1 Identitate regionala prin transformarea fermelor mici in ferme de referinta in teritoriul GAL sunt de 150.562,38 EURO. Fonduri disponibile pentru aceasta sesiune 150.562,38 EURO.Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect este de 15.000 de euro pentru exploatatiile intre 4.000 S.O. si 7.999 S.O.

Intensitatea sprijinului acordat in cadrul acestei masuri este de 100% si se va acorda sub forma de prima in doua transe, astfel: 

  • 75% din cuantumul sprijinului la incheierea deciziei de finantare;
  • 25% din cuantumul sprijinului se va acorda cu conditia implementarii corecte a planului de afaceri, fara a depasi trei/cinci ani de la incheierea deciziei de finantare.

Data limita de depunere a proiectelor: 28.09.2017.

Locul si intervalul orar in care se pot depune proiecte: sediul GAL STEJARII ARGINTII din incinta Primariei Miroslava, sat Miroslava, comuna Miroslava, Judetul Iasi, de luni pâna joi, in intervalul orar 08:30 – 12:30 si vineri, in intervalul orar 10:30-12:30.

Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurii sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului pe suport tiparit sau electronic la sediul GAL si disponibil pe site-ul www.stejariiargintii.ro.

Datele de contact unde solicitantii pot obtine informatii suplimentare: telefon 0332.401.108, e-mail: [email protected], adresa:  incinta Primariei Miroslava, sat Miroslava, comuna Miroslava.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.