(P) Aspecte financiare de luat in calcul la infiintarea unei companii

firma-afaceri.jpg

In momentul in care iti pui in gand sa iti infiintezi o companie, este necesar sa iei in calcul toate elementele necesare unei bune functionari. Unul dintre aceste elemente esentiale se refera la banii afacerii pe care vrei sa o demarezi. Banii, finantele, actele, toate hartiile necesare acestui demers reprezinta de cele mai multe ori o problema in randul antreprenorilor.

Este riscant sa incerci sa te ocupi de aceste lucruri cu un contabil fara experienta, pentru ca amenzile sunt foarte mari. Pentru a fi protejat si cu adevarat ferit de aceste posibile amenzi usturatoare este foarte bine si chiar indicat sa apelezi la o firma de contabilitate care sa se ocupe de tot ceea ce este nevoie. De ce? Simplu. Pentru ca numai lucrand cu o firma de contabilitate serioasa poti avea garantia ca banii tai sunt intr-o mana sigura. Multe dintre erori nu se fac sub nicio forma din rea vointa, ci din omisiune.

Este bine cunoscut faptul ca atunci cand este vorba despre birocratie, lucrurile se schimba extrem de des si nu exista certitudinea ca de la o luna la alta regulile si cerintele raman aceleasi. Iata inca un argument ce vine in ajutorul ideii de a alege sa lucrezi cu o firma de contabilitate in detrimentul unui simplu contabil. Un contabil ce nu face parte dintr-o firma de profil, de cele mai multe ori nu isi asuma pierderile si risti sa ajungi in situatia in care sa nu ai pe cine sa tragi la raspundere.

Pe de alta parte, o firma de contabilitate buna are inclusiv o asigurare in cazul in care se intampla sa faca vreo greseala. Asadar, poti fi sigur ca banii tai vor fi in siguranta.

Nu este cazul sa te ingrijorezi cu privire la niste tarife contabilitate exagerate in cazul unei firme, ca nu este deloc asa. Dupa un studiu atent vei ajunge sa iti dai seama ca nu este deloc mai putin avantajoasa aceasta colaborare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.