(P) Bugetul creioneaza evenimentul sau ce trebuie sa iti ofere un spatiu pentru evenimente – Villa HePa

vila.png

Evenimentele prind forma atunci cand se finalizeaza organigrama specifica bugetului alocat. Cel mai important este sa cuprinzi in schema de alocare a bugetului  aspecte precum: locatie, meniu, divertisment si cat se poate aloca pentru fiecare invitat.

Indiferent de cat de consistent este bugetului disponibil, marja de eroare trebuie sa fie minima. Strategia cea mai buna este sa ne orientam spre  colaboratori care ofera atat spatiul pentru eveniment cat si diferite pachete de servicii.

O astfel de locatie este Villa HePa care ofera pachete de servicii complexe. Este imperios necesar sa comprimam minimum 3, 4 necesitati intr-un singur pachet de servicii sau, viaranta cea mai buna, sa gasim un produs care acopera majoritatea necesitatilor.

Gestionarea eficienta a bugetului survine natural atunci cand nu risipesti timp alergand dupa mai multe oferte simultan. Villa HePa, spre exemplu, este disponibila doar pentru evenimente, familiale sau corporate. Tocmai din acest motiv, incearca sa oferi organizatorului cat mai mult suport pentru eveniment:

•    Vila are trei saloane cu capacitatea de primire a 52 de persoane.  Tot spatiul este practic  usor adaptabil pentru o tematica sau activitate specifica. Acest lucru se datoreaza faptului ca saloanele sunt mobilate elegant dar fara a folosi un design opulent sau supraincarcat.  Exemplificare concreta este faptul ca Villa HePa gazduieste deopotriva zile onomastice, vernisaje si intruniri corporate.
•    Organizatorul dispune de ajutor pentru crearea decorurilor .  Orice organizator se poate afla in situatia de a fi pe ultima suta de metri in cautarea elementului  perfect, care sa desavarseasca decorul. Dar, sa nu aiba succes din cauza timpului limitat. Villa HePa ofera in pachetele sale de servicii atat decor, in cel mai clasic al cuvantului, cat si aranjamente florale.
•    Meniul este aproape mereu starul serii. Insa, gusturile culinare difera de la om la om sau, din contra, oameni cu o dieta deosebita se afla printre invitati. Este normal sa cautam cele mai bune oferte de catering. In pretul pentru inchiriere Villa Hepa ofera servicii de bar si catering colaborand cu cele mai importante, recunoscute restaurante din Brasov.
•    Cand se anunta un eveniment important pentru o afacere, nu putini sunt angajatii care sunt nevoiti sa gaseasca urgent o bona. Cei de la Villa HePa au pus punctul pe I. Indiferent cat de mult ne-ar interesa subiectul intrunirii abia asteptam sa ne intoarcem la familile noastre asadar, cei de la Villa HePa au organizat pe primul etaj al vilei Gradinita HePa unde copii se pot distra in voie si siguranta sub atentia supraveghetoriilor.

Aceasta locatie ofera un pachet de servicii complex,  reusind sa inglobeze cea mai mare parte a necesitatilor organizatorilor.

Unde ii gasesti pe cei de la Villa HePa:
Adresa: Strada Lacurilor, Nr.35, Brasov
Email: [email protected]
Telefon: 0723.142.132

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.