(P) Calendar cursuri de Certificare Internationala PMP® EXAM PREPARATION & PMI-ACP® EXAM PREPARATION

pmpExamPrep3.png

Ai nevoie de un curs in-house personalizat pentru compania ta sau iti doresti sa obti certificarea internationala PMP® sau PMI-ACP®? Iata cu ce te putem ajuta noi

Colors in Projects

PMP® EXAM PREPARATION

Cursul se adreseaza managerilor de proiecte care doresc recunoasterea pregatirii lor prin obtinerea unei certificari internationale. Participantii sunt pregatiti pentru examenele PMI® (certificarile PMP® si CAPM®), punandu-se accent deosebit pe explicarea conceptelor manageriale aflate la baza abordarii specifice PMI. Exemplele din diferite domenii vor ajuta participantii la curs sa inteleaga utilitatea practica a acestor concepte si modul in care le vor putea aplica si ei in proiectele lor.

Calendar cursuri:

09-13 octombrie 2017, Cluj-Napoca
19-21, 27-28 octombrie 2017, Bucuresti

PMI-ACP® EXAM PREPARATION

Cursul se adreseaza managerilor de proiecte care doresc recunoasterea pregatirii lor prin obtinerea unei certificari internationale, respectiv PMI Agile Certified Practitioner, cea mai noua si completa certificare Agile la nivel global. Punand accent pe exemple practice si pe parcurgerea testelor similare celor din examen, cursul acopera toate cerintele si specificatiile PMI si este sustinut de traineri cu experienta practica in aplicarea metodologiilor Agile.

Calendar cursuri:

19-21 octombrie 2017, Cluj-Napoca
26-28 octombrie 2017, Bucuresti.

Link catre calendar: http://colorsinprojects.ro/calendar/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.