(P) Contabilitate de top pentru PFA-ul tau – Firma de Conta

poza.png

Firma de Conta iti ofera servicii de contabilitate PFA la cele mai inalte standarde, ajutandu-te astfel sa scapi de o multitudine de griji, de acte si de asteptat la cozi in fata ghiseelor.

In principiu, atunci cand ai un PFA te preocupa absolut totul in crearea lui, in punerea lui pe picioare si in administrarea lui. Cum ar fi sa poi apela la o firma care sa aiba in grija o parte pe cat de importanta, pe atat de neplacuta a afacerii tale?

E nevoie de o multime de acte completate corect, de tot felul de lucruri ce tin de birocratie pentru a-ti infiinta un PFA, de exemplu. Mai departe, este nevoie de o atentie deosebita la detalii pentru a fi in conformitate cu toate normele legislative in ceea ce priveste partea financiara a PFA-ului tau.

Poti alege sa apelezi la o firma ce se ocupa cu profesionalism de contabilitate PFA si, in acest fel, poti alege sa scapi de griji. Nu toti ne pricepem la acest lucru. Este foarte important, dar foarte migalos, iar orice eroare presupune pierderea unei sume de bani.

Este de la sine inteles ca nimanui nu ii face placere sa piarda sau sa iroseasca bani, asa ca mai degraba alegi sa ii investesti in externalizarea acestui serviciu si sa dormi linistit, fara teama unei erori.

Cei ce aleg sa lase contabilitatea PFA-ului lor in mainile expertilor de la Firma de Conta, au parte de o serie de avantaje:  au acces la softul de facturare (Smart Bill, cel mai utilizat soft de facturare din Romania), au un certificat de atestare fiscala (verificarea inregistrarii platilor efectuate catre ANAF), posibilitatea de a fi ridicate documentele chiar de la sediul firmei (astfel, facandu-se economie de timp) si acces online permanent la datele contabile ale firmei (rapoarte si discutii online cu un consultant din cadrul firmei de contabilitate).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.