(P) Curs: Adaptarea conditiilor de contract FIDIC la Constrangerile Legislatiei – Proiect ContaPlus

Banner_FIDIC.png

In cadrul cursului, traineri acreditati FIDIC vor prezenta participantilor aspecte specifice pietei constructiilor, elemente actuale si directii de dezvoltare importante in domenii precum fondurile europene pentru infrastructura, principalele Carti Fidic, evolutia contractelor FIDIC si a Conditiilor Particulare de Contract in Romania, cadrul legislativ – national si european, ce trebuie avut in vedere la momentul utilizarii conditiilor de contract FIDIC in “public”.

In cadrul cursului se va pune accent pe modul in care Contractele FIDIC pot fi  utilizate cu succes intr-o piata reglementata cu preponderenta de dreptul public.

Constructorii, consultantii si autoritatile publice sunt obligati sa respecte cerintele stricte ale dreptului public, de la achizitii publice pana la legislatia in constructii, de la eligibilitatea costurilor pana la punerea in aplicarea a unei hotarari a Comisiei de Adjudecare a Disputelor.

LECTORI INVITATI:
Diana ANTOFIE  – Vicepresedinte al ARIC, avocat specializat in dreptul constructiilor si achizitii publice, formator autorizat, trainer acreditat FIDIC.

Cremona COTOVELEA – Avocat specializat in dreptul constructiilor si achizitii publice, mediator, formator autorizat, trainer acreditat FIDIC.

TEMATICA ABORDATA:
1. CUM IMPLEMENTAM CU SUCCES UN CONTRACT FIDIC IN CADRUL UNUI PROIECT FINANTAT DIN FONDURI PUBLICE.
2. CUM ALEGEM FORMA DE CONTRACT POTRIVITA NECESITATILOR PROIECTULUI.
3. CARE ESTE GRANITA INTRE LIBERTATEA DE VOINTA A PARTILOR SI NORMELE IMPERATIVE CE GUVERNEAZA CONTRACTELE DE ACHIZITIE PUBLICA.
4. TRANSPUNEREA CONTRACTELOR FIDIC IN LEGISLATIA ROMANEASCA.
 Aceste aspecte si multe altele vor fi analizate pe parcursul acestui curs de 2 zile organizat in colaborare cu ARIC – asociatie nationala membra a FIDIC (Federaţia Internationala a Inginerilor Consultanţi).
In urma participarii se obtine CERTIFICAT DE PARTICIPARE recunoscut de catre Federatia Internationala a Inginerilor Consultanti (FIDIC).

Cursul va avea loc in perioada 23 -24 iulie 2016 la Brasov.

Inregistrarea la curs se face in baza transmiterii formularului de inscriere completat la adresa de e-mail [email protected] sau la numarul de fax: 0372.004.507

Ai nevoie de mai multe detalii privind cursul?
Nu ezita sa ne contactezi la numerele de telefon 0730.102.230 sau 021.222.00.29.

Taxa de instruire: 1800 Lei

•    Suportul de curs si materialele auxiliare
•    FIDIC – Cartea Rosie sau Cartea Galbena
•    Coffee break-uri
•    Lunch break-uri
•    Diploma de participare recunoscuta FIDIC

Servicii Cazare (Optional): 800 Lei

•    Cazare 2 nopti in regim double
•    Pensiune completa pentru participantul la curs
•    BONUS: Cazare si mic dejun gratuite pentru insotitor!

Website: www.proiect-contaplus.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.