(P) Curs autorizat ANC Manager de proiect, Iasi, iunie 2017

cursuri-italiana.png

Vrei sa devii manager de proiect si sa gestionezi oameni si resurse materiale intr-un anumit termen limita? Vrei sa cunosti oameni diferiti din toate domeniile si sa te dezvolti personal? Atunci primul pas este obtinerea certificatului autorizat ANC la Training Cariere!

Managerul de proiect este persoana care trebuie sa aiba o viziune de ansamblu asupra tuturor elementelor, sa prevada din timp riscurile ce pot aparea si sa aiba planuri de contracarare a acestora. Lucrul cu oamenii este cel mai dificil, iar capacitatea managerului de proiect de a gestiona conflicte, orgolii si stiluri diferite printr-o comunicare adecvata il transforma intr-un veritabil lider.

Societatea noastra este autorizata ISO 9001 pentru formarea profesionala ceea ce confirma standardul calitativ la care se desfasoara activitatea. Cursul urmator va incepe in luna IUNIE, dureaza 40 de ore si costa 500 de lei.

Tehnicile de comunicare dar si pasii cronologici din implementarea unui proiect sunt notiuni pe care participantii le vor invata si experimenta la cursului nostru. Dupa absolvirea examenului se obtine certificatul autorizat de ANC care va permite ocuparea postului de Manager de proiect.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407, pe email la [email protected] sau pe site www.europersonal.ro.

Curs manager de proiect cursuri PROJECT management autorizat iasi 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.