(P) Curs autorizat de Formator, cod COR 242401 la Iasi in mai 2017

cursuri-italiana.png

Ce inseamna sa fi formator? Inseamna sa fii capabil sa impartasesti informatiile catre alte persoane. Ce inseamna sa fii un formator bun? Inseamna sa faci din fiecare curs un eveniment de neuitat pentru participanti.

Training Cariere SRL te invita sa devii formatorul anului 2017 si sa participi la singurul curs unde vei dobandi toate abilitatile necesare de care ai nevoie in practica pentru a atinge performanta in predare.
Urmatoarea serie va incepe in luna mai 2017, iar in cadrul acestui curs veti invata notiuni specifice despre pedagogia adultilor, notiuni de metodica si didactica, evaluare, planificare si asigurarea calitatii procesului de formare.

Acest curs se adresează persoanelor care doresc să profeseze în domeniul serviciilor de formare profesională, trainerilor cu experienta care doresc să acumuleze informatii si sa isi dezvolte aptitudini esentiale pentru formarea profesională a adultilor sau sa obtina acreditarea ANC. Absolventii vor avea oportunitatea de a aplica pentru pozitii de formator, platite cu onorarii atractive in cadrul proiectelor finantate prin fondurile europene, la furnizorii privati, dar si la institutiile publice.

Cursul durează 60 de ore, costă 700 de lei și se adresează tuturor persoanelor cu studii superioare absolvite cu diploma de licență. Va fi un curs interactiv axat pe probleme practice și instrumente eficiente la standarde de excelenta prin care participanții vor deprinde cele mai eficiente si moderne metode de training.

Acte necesare pentru înscriere:

  • Copie după ultima diplomă de studii absolvite,
  • Copie după buletin,
  • Jumatate din taxă.

Pentru informatii si inscrieri putem fi contactați la telefon 0748.687.407, [email protected], www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbenă (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Curs formator cursuri formare de formatori iasi 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.