(P) Curs contabilitate primara si financiara autorizat ANC, Iasi, august 2016 – Euro Personal

contabilitate.jpg

Contabilitatea este in prezent unul dintre cele mai importante compartimente ale unei firme, iar rezultatele din situatiile de sinteza reflecta activitatea si performanta intreprinderii. A fi contabil este un pas important pentru ca reusita in viata economica este in stransa legatura cu buna cunoastere a notiunilor fundamentale pe care se bazeaza gestiunea bunurilor, a banilor si a celorlalte active.

Contabilitatea a devenit in ultimii ani un instrument de management organizational si de gestiune a resurselor firmei. Pentru a intra in domeniul economic aveti nevoie de cursul organizat de Euro Personal SRL !   

Cursul dureaza 60 de ore si costa 700 de lei, iar pe parcurs se invata urmatoarele :
–    functiunile conturilor ,
–    operatiuni contabile pentru fiecare clasa de conturi,
–    legislatie,
–    fiscalitate,
–    situatii de sinteza : balante, bilant etc.

Certificatele de absolvire acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei sunt recunoscute in Uniunea Europeana si alte 60 de tari  si au cod COR 331302.

Cursul are preponderent caracter practic, fiecare cursant lucrand individual aplicatiile pe baza planului de conturi, a suportului de curs si a legislatiei.

Pentru informatii despre data inceperii si alte detalii ne gasiti la sediul nostru de pe Rapa Galbena sau la tel. 0748-687407, [email protected], www.europersonal.ro, http://www.trainingcariere.ro.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.