(P) Curs Evaluator de furnizori si programe de formare, Oradea, IUNIE 2017

curs-gratuit-femei.jpg

Metodologia formarii adultilor s-a schimbat, iar in prezent este nevoie de specialisti pe toate domeniile. Aveti ocazia sa castigati foarte bine dintr-o activitate part time care sa va aduca prestigiu social, interactiune si schimburi de experienta.

Incepand de la 1.01.2016 specialistii de pe lista comisiilor de autorizare nu mai pot fi numiti in comisiile de examinare si de autorizare daca nu au absolvit cursul de Evaluator de furnizori si programe de formare.
Euro Personal SRL organizeaza primul curs din Oradea pentru profesionistii din diferite domenii care doresc sa devina specialisti ai CAJ sau sunt deja. Aceasta activitate aduce venituri suplimentare consistente prin participarea la evaluari platite atat de la bugetul de stat , cat si din bugetul furnizorilor de formare.

Durata cursului este intre 5-7 iunie 2017, pretul este de 500 de lei si se va desfasura la Oradea. Proiectul de final consta in transpunerea unui Standard Ocupational in planul de pregatire.

In uma examenului absolventii vor obtine toate competentele din Standardul Ocupational si certificatul acreditat de Ministerul Educatiei, valabil in Uniunea Europeana si alte 60 de tari.

Pentru informatii despre data inceperii si alte detalii va rugam sa ne contactati la tel. 0748-687407, [email protected], www.europersonal.ro, http://www.trainingcariere.ro.

Curs evaluator de furnizori cursuri evaluatori de programe de formare Oradea 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.