(P) Curs Formator autorizat ANC – in sistem intensiv la Iasi in octombrie 2016 – Euro Personal

EBT_Formator.jpg

Formatorul este elementul central al unui curs pentru ca de capacitatea lui de a preda pe intelesul cursantilor depind rezultatele ulterioare ale acestora. Un formator bun isi adapteaza stilul de predare la stilurile de invatare ale cursantilor.

Modul de comunicare a informatiilor precum si notiunile de didactica si pedagogie aplicabile le puteti invata rapid si eficient numai la cursul oferit de Training Cariere! Trainer va fi doamna Antonela Cristina Sofronia, doctor in economie si formator cu peste 15 ani vechime.

Cursul nostru dureaza 60 de ore si costa 700 de lei, iar urmatoarea serie va incepe in luna OCTOMBRIE. In cadrul cursului se invata notiuni despre:
–    Comunicare si feed-back,
–    Pedagogia adultilor,
–    Modalitati de organizare a cursurilor,
–    Metode de predare,
–    Criterii de evaluare.

Partea practica include realizarea unui plan de lectie prin corespondenta cu elementele din standardul ocupational si sustinerea unei lectii din viitorul curs in fata colegilor. Aceasta metoda se practica in exclusivitate de catre firma noastra si are ca efect cresterea increderii in sine si a gradului de siguranta emotionala pentru participanti.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407 sau pe email la [email protected], www.europersonal.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.