(P) Curs intensiv de Evaluator de furnizori si de programe de formare, cod COR 242408, Iasi, septembrie 2016 – Euro Personal

curs-manager-proiect-fonduri-structurale.jpg

Euro Personal SRL va ofera cel mai bun curs din Iasi la un pret accesibil pentru a deveni specialisti pe listele comisiilor de autorizare si pentru a obtine venituri suplimentare din activitatea de evaluare si monitorizare a formarii profesionale a adultilor.    

Conform legislatiei formarii profesionale a adultilor, incepand cu data de 1.01.2016 specialistii de pe listele comisiilor de autorizare nu mai pot fi numiti in comisii de examinare sau de monitorizare daca nu fac dovada absolvirii acestui curs.

Urmatoarea serie va incepe in luna SEPTEMBRIE 2016, iar in cadrul programului veti invata notiuni despre:
–    asigurarea calitatii,
–    evaluarea activitatii furnizorilor de formare,
–    verificarea documentatiei in vederea autorizarii programelor de formare,
–    verificarea modului de intocmire a programei si planului de pregatire,
–    modul de indeplinire a conditiilor legislative.

La partea practica, participantii vor avea ocazia in premiera sa realizeze o analiza pe dosare reale si sa completeze efectiv rapoarte de evaluare si de monitorizare.

Cursul dureaza 40 de ore, costa 500 de lei si se adreseaza persoanelor cu studii superioare.

In urma absolvirii se obtin toate competentele din standardul ocupational si certificatul de absolvire autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Pentru informatii si inscrieri putem fi contactati la telefon 0748.687.407, [email protected], www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.