(P) Curs intensiv Evaluator de proiecte autorizat ANC, Iasi, IULIE 2017

curs-1.jpg

Sunteti expert intr-un anumit domeniu si doriti sa evaluati proiecte? Doriti sa va depuneti CV-ul la ministere si sa fiti selectat in echipa de evaluatori externi? Atunci cursul de Evaluator proiecte reprezinta baza de plecare! Pentru a fi evaluator trebuie sa cunosti principiile evaluarii, iar pentru a ajunge la performanta este necesar sa stii conditiile si corelatiile din fiecare ghid al solicitantului.

Training Cariere SRL – societate acreditata cu standardul de calitate ISO 9001 pe formarea profesionala – va ofera cel mai bun curs din acest domeniu. Cursul este predat de doamna Antonela Cristina Sofronia expert evaluator proiecte la Ministerul Culturii si Ministerul Fondurilor Europene.

In cadrul cursului veti afla notiuni despre:

– Principiile evaluarii,
– Etica evaluatorului,
– Modalitati de rezolvare a conflictelor,
– Raspunderea evaluatorului,
– Corelatii in evaluare.

La finalul cursului absolventii primesc certificatul de Evaluator proiecte, cod COR 241263 pe baza caruia vor putea ocupa un post de evaluator intern sau extern pe fonduri nerambursabile.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407, pe email la [email protected] sau pe site www.europersonal.ro.

Curs evaluator proiecte europene cursuri evaluare iasi 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.