(P) Curs intensiv Manager de proiect autorizat ANC, Galati, septembrie 2016 – Euro Personal

8femeia-manager.jpg

A fi manager de proiect inseamna a fi lider si sef in acelasi timp. Nu inseamna doar a obtine o diploma obligatorie daca vrei sa lucrezi pe proiecte europene. Inseamna sa stii sa gestionezi oameni si situatii diverse, sa te incadrezi in resurse limitate si sa raspunzi prompt la solicitarile Autoritatii de Management.

Cursul de Manager proiect, cod COR 241919 oferit de Euro Personal SRL iti aduce informatii detaliate despre scopuri, obiective, managementul timpului si al conflictelor, jaloane, resurse umane si planificarea activitatilor.

Urmatoarea serie de curs se va derula in Galati in luna septembrie 2016, dureaza 40 de ore si costa 600 de lei. In urma absolvirii acestui curs se obtin toate cele 9 competente din standardul ocupational.

Notiunile invatate la acest curs sunt perfect aplicabile in practica in timpul implementarii. Urmarirea jaloanelor si a rezultatelor intermediare devin instrumente pentru atingerea scopului final. Diagramele Gantt si PERT ne arata pas cu pas incadrarea in termenele initiale. Examenul consta intr-un test scris si prezentarea proiectului realizat pe parcursul derularii cursului.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407, pe email la [email protected] sau pe site www.europersonal.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.