(P) Cursuri Engleza Incepatori – Bucuresti la Centrul de meditatii Capri

limba-engleza.jpg

Sa inveti ceva nou pare mereu greu la inceput insa nu daca lucrezi cu cine trebuie. Atunci cand inveti engleza spre exemplu trebuie sa pleci de la doua idei mari: e usoara, e peste tot si e destul de amuzanta. Fie ca inveti intr-un grup mare pentru a avea ocazia de a o practica si a avea oportunitatea de a te sfatui cu cineva atunci cand nu intelegi fie ca inveti individual doar tu cu profesorul este bine sa te expui la cat mai multa engleza colocviala. O gasesti aproape peste tot: filme, reclame, carti usoare, muzica. 

Daca ai nevoie sa inveti engleza inca de la nivelul de incepator de asteptam la ”cursuri engleza incepatori” (A1). Aici inveti lucrurile simple: cum sa construiesti o propozitie, regulile de baza ale gramaticii si semantica. Pare complicat? Orice pare complicat la inceput.

La ce te poate ajuta un astfel de curs?
1.    Sa inveti bazele dialogului si comunicarii in Limba Engleza
2.    Sa poti citii un text simplu curvis
3.    Intelegi mai simplu lucrurile de baza cum ar fi : indicatii, preturi, expresii uzuale.
4.    Oriunde ai merge te poti folosii de aceste lucruri de baza pentru a iti atinge scopul.
5.    Daca vrei sa te documentezi si nu gasesti suficiente resurse in limba autohtona, ai toate sansele sa gasesti mai multe informatii pe site-urile internationale unde, in general se transmite informatia in engleza.

Engleza este o limba des intalnita comuna si este bine sa o stii mai ales cand tinzi spre un post nou, un loc de munca nou sau iti doresti sa vizitezi alte tari.

Daca iti doresti sa inveti engleza intr-un mod placut si usor te asteptam la cursurile de engleza pentru incepatori la Centrul de meditatii Capri, unde vei invata bazele si limbajul uzual si limbajul de baza de care ai nevoie pentru a te descurca in orice situatie.

Capri este un centru de meditatii din Bucuresti, aflat intr-o locatie ultracentrala (Piata Unirii). In Centrul de Meditatii Capri exista un grup de profesori tineri, pasionati de ceea ce fac si pregatiti sa dea mai departe informatiile pretioase pe care le detin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.