(P) Delegatia Afaceri.ro va poposi la Crama Purcari in drum spre Odesa

13315461_988695177852372_915763.jpg

Misiunea Economica Afaceri.ro Odesa va avea loc in perioada 7-9 iulie 2016. Evenimentul este dedicat antreprenorilor si are ca scop dezvoltarea mediul de afaceri din Romania, cresterii numarului de parteneriate romano-ucrainene prin promovarea oportunitatilor si potentialului investitional al Odesei in randul oamenilor de afaceri romani, diplomatilor si investitorilor din Romania.

In cadrul acestei misiuni participantii vor avea ocazia sa afle informatii relevante din mediul business, universitar sau administrativ, vor participa la dezbateri, sesiuni de networking si experiențe culturale si gastronomice unice in cadrul comunitatii ucrainene.

De asemenea, in drum  spre ‪Odesa delegatia va face un popas la Crama Purcari (Purcari Wines) pentru masa si degustare de vinuri nobile – moment inclus in pachetul de participare. ‬‬

Purcari Wines mai este numit și cartea de vizita a Republicii Moldova in strainatate.Vinurile de Purcari exporta in peste 25 de tari ale lumii, printre care SUA, Canada, Marea Britanie, Norvegia, etc.

Detalii despre Misiunea economica Afaceri.ro Odesa 2016 pot fi gasite pe pagina oficiala sau contactand organizatorii la [email protected] Totodata, va puteti inscrie in formularul disponibil aici.

Oferta Early Bird e valabila pana la 6 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.