(P) Finantare.ro organizeaza Cursul de Expert Accesare Fonduri Structurale

curs-expert-accesare-fonduri-europene.jpg

Programul de perfectionare este organizat de Finantare.ro in parteneriat cu Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii, autorizata ca furnizor de formare profesionala de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (A.N.C. fosta C.N.F.P.A.) si se finalizeaza cu o diploma de absolvire recunoscuta de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursul de Expert Accesare Fonduri Structurale va avea loc in perioada 26-28 ianuarie 2017, Iasi.

AGENDA CURSULUI

  • Participarea la acest curs va ofera posibilitatea sa identificati nevoile pentru dezvoltarea proiectului si sa stabiliti eligibilitatea ideii de proiect;
  • Veti analiza contextul de derulare a proiectului si a conditiilor financiare;
  • Mai mult decat atat, acest curs este structurat astfel incat participantii sa lucreze chiar in timpul cursului la realizarea documentatiei necesare pentru a obtine finantarea;
  • Veti invata cum sa lansati propunerea de proiect si cum sa redactati capitolele din cererea de finantare si veti primi informatii avizate de la specialisti din domeniu.

Participantii la curs vor sustine un examen de absolvire in urma caruia vor obtine certificatul de Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene. Examenul de absolvire va consta intr-o proba teoretica si una practica. Proba teoretica consta in rezolvarea unui test grila, iar cea practica presupune prezentarea in fata comisiei de evaluare a proiectului elaborat pe parcursul sesiunii de instruire.

Trainer Gabriel Lazar

Valoarea investitiei 490 RON.
REDUCERI
– 50 RON / persoana pentru persoanele care se inscriu la curs impreuna o alta persoana.

Taxa de participare poate fi platita in doua transe si acopera toate cheltuielile legate de curs, suportul de curs, fise de lucru, examinare, diplome. Taxa va fi achitata dupa semnarea contractului de formare profesionala.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare privind desfasurarea acestui curs sunati-ne la numarul de telefon 0755.935.332 sau scrieti-ne la adresa de email [email protected].

Pagina de prezentare a cursului expert.finantare.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.