(P) Florin Jianu va fi prezent la Iasi pe 4 aprilie, la Forumul Afaceri.ro

afaceri.png

Forumul Afaceri.ro Iași anunta invitatul special, Florin Jianu, antreprenor roman si fost Ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. Forumul Afaceri.ro Iasi 2017 – cel mai complex eveniment international de afaceri si investitii din regiunea de Nord-Est a Romaniei va avea loc marti, 4 aprilie 2017, la Hotel Unirea Iasi. Evenimentul este organizat de Arhipelago, MB Event, Bridge, APEC si Invest in Iasi.  Misiunea forumului este de a conecta companiile locale la piata economica internationala si nationala.

La eveniment vor fi prezente atat delegatii economice din regiunile romanesti Banat, Crisana si Transilvania, cat si o delegatie de antreprenori britanici, condusa de Camera de Comert din Hampshire. Intreprinzatorii ieseni vor avea asadar ocazia de a intalni parteneri strategici, investitori si reprezentanti de top ai unor companii din cadrul acestor delegatii, prin intermediul intalnirilor business-to-business pregatite de organizatori.

In cadrul panelului “Entrepreneurship: Challenges and road to succes”, Florin Jianu va dezbate teme economice de actualitate: Programul Romania Startup Nation, legea preventiei, modificarile fiscale, impactul masurilor guvernamentale si a crizei politice asupra mediului de afaceri romanesc si a investitiilor. Moderator dezbaterii economice este George Onofrei, initiator al publicatiei economice Iasul in Afaceri.

Scurta Biografie:

Florin Jianu a fost presedinte al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, singura organizatie reprezentantiva pentru IMM-uri la nivel national. Din martie pana in decembrie 2014 a fost ministru pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism si presedinte al Uniunii Europene a Tinerilor Intreprinzatori (Young Entrepreneurs of the European Union – JEUNE) din ianuarie 2012 pana in martie 2014.

De asemenea, din ianuarie 2008 pana in martie 2014, Florin Jianu a fost presedinte al Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania. In luna ianuarie 2017, a fost ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, demisionand la 2 februarie 2017.

Pentru mai multe detalii, te invit sa accesezi pagina evenimentului,  Forum Afaceri.ro Iasi 2017.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.