(P) Limba Engleza nivel mediu, curs intensiv la Iasi in septembrie 2016 – Euro Personal

cursuri-italiana.png

Cunoasterea limbii engleze este necesara la majoritatea locurilor de munca, iar cursul nostru va ofera posibilitatea obtinerii cunostintelor si a diplomei recunoscute international in Uniunea Europeana si alte 60 de tari. Notiunile invatate va ajuta sa comunicati si sa intelegeti mesajele transmise de alte persoane, ceea ce contribuie la cresterea competentelor si, implicit, la un salariu mai bun.

O limba straina este indispensabila in prezent daca doriti sa calatoriti, sa studiati in strainatate sau sa intrati in contact cu partenerii de afaceri de peste hotare. Totusi, este necesar sa alocati suficient timp pentru a pune bazele invatarii si a sedimenta cunostintele, iar un curs de nivel mediu va ajuta sa integrati mai bine informatiile de baza si sa dobanditi altele noi.

La cursul de limba engleza nivel mediu organizat de Euro Personal veti invata :
-notiuni gramaticale si timpuri complexe,
– sintaxa si moduri de formare a intelesului propozitiilor,
-vocabular pentru conversatii uzuale,
-formule specifice limbii engleze,
-conversatii uzuale.

Cursul dureaza 40 de ore, costa 470 lei, iar urmatoarea serie va incepe in luna septembrie 2016. La finalul cursul se primesc DIPLOME DE PARTICIPARE.

Metodele de predare sunt interactive, iar grupele sunt mici, de maxim 10-12 persoane pentru maximizarea rezultatelor invatarii.

Pentru alte detalii putem fi contactati la la tel. 0748-687407, [email protected], www.europersonal.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.