(P) Platforma e-resurse de dezvoltare organizationala: ”YES for Entrepreneurial Youth NGOs, YES for Millennials Changers”

erasmus-.png

 

In cadrul proiectului transnational Erasmus+ Parteneriate strategice pentru Tineret: ”YES for Entrepreneurial Youth NGOs, YES for Millennials Changers”, proiect implementat de Asociatia Consultantilor si Expertilor in Economie Sociala Romania (ACE-ES Romania) impreuna cu bbw gGmbH (Germania) si Centro Superior de Formacion EUROPA SUR (Spania) a fost creata o platforma de e-resurse, destinata organizatiilor neguvernamentale de tineret/care au programe destinate tinerilor, precum si oricarei organizatii focalizate pe sustenabilitate pe termen lung. Platforma contine 2 mari sectiuni:

a) Sectiunea 1 – Portofoliu Virtual, alcatuit din 8 module e-learning. Modulele au urmatoarele teme:
–    Instrumente de dezvoltare a capacitatii organizationale (NGO Inventory);
–    Modele/tipuri de afaceri sociale;
–    Parteneriate, Aliante si Networking;
–    Microvoluntariatul;
–    Metode de rezolvare probleme;
–    Afaceri ale tinerilor in comunitati;
–    Studii de caz (”Stories that matter!”);
–    Dezvoltare sustenabila.

b) Sectiunea 2 – Metodologie de lucru LIVE Lab. Metodologia descrie un mod proactiv de implicare, motivare si stimulare a voluntarilor pentru ca acestia sa lucreze IMPREUNA cu organizatia pentru care voluntariaza, pentru a dezvolta afaceri sociale, pentru a crea sustenabilitate organizationala.

Orice organizatie/persoana interesata poate avea acces gratuit la aceste resurse de dezvoltare organizationala – antreprenoriat social, voluntariat, prin crearea unui cont pe platforma, aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.