3.500 de apartamente vor beneficia de reabilitare termica in Cluj-Napoca

subventii, reabilitare termica, blocuri, studii fezabilitate

“Au fost aprobati 76 de indicatori tehnico-economici legati de reabilitarea termica. Aceasta inseamna 3.500 de apartamente care vor beneficia de sumele de la guvern si de la consiliul local necesare pentru reabilitarea termica a blocurilor pe care le vom finaliza in acest an”, a declarat primarul Sorin Apostu.

Consilierii locali au aprobat cu unanimitate de voturi Proiectul de hotarare privind modificarea si completarea Hotararii nr. 646/2007 (aprobarea indicatorilor tehnico-economici din studiile de fezabilitate elaborate pentru cele 23 de blocuri de locuinte-condominii nominalizate in “Programul de actiuni pe anul 2007”), Sorin Apostu adaugand ca este vorba de 3.500 de apartamente care vor fi reabilitate doar in acest an, in program inscriindu-se pana acum 296 de asociatii de proprietari.

Primarul Sorin Apostu a mai spus ca, anul trecut, in Cluj-Napoca au mai fost reabilitate termic alte 11 blocuri de locuinte, la care cheltuielile cu incalzirea au scazut cu 38-40 la suta. Reabilitarea termica a celor 11 blocuri a costat 7,4 milioane de lei.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.