APIA – depunere cereri pentru motorina cu acciza redusa

APIA, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura

Cererea se depune pana la finele lunii urmatoare trimestrului pentru care se solicita rambursarea si este insotita de o situatie centralizatoare privind cantitatile de motorina achizitionate in trimestrul respectiv, precum si documentele prevazute de Ordinul 126/2010 cu modificarile si completarile ulterioare.
Astfel, alaturi de situatia centralizatoare, cererea trimestriala trebuie sa fie insotita de copii ale facturilor de cumparare a motorinei, cu precizarea ca, pentru acest an, facturile de achizitionare a motorinei trebuie sa fie emise incepand cu data de 27 mai 2010.
Totodata, beneficiarii trebuie sa depuna dovada ca detin cont la Trezorerie.

in plus, beneficiarii din sectorul imbunatatiri funciare trebuie sa prezinte situatia cantitatilor de apa pentru irigatii, copii ale facturilor de apa din care sa reiasa volumul consumat, situatia suprafetelor irigate, pe structuri de culturi, aferenta trimestrului pentru care se solicita ajutorul de stat, precum si copie de pe contractul de irigatii/furnizare a apei.

Informatii suplimentare privind documentele care insotesc cererea trimestriala se gasesc in Ghidul Fermierului, postat pe pagina web APIA, respectiv www.apia.org.ro.

Precizam ca pana la termenul limita de 28 iunie 2010 au fost depuse 9.459 cereri de acord prealabil.

Sursa: Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.