Contractele de finantare pentru Programul “Casa Verde” – persoane fizice sunt valabile 12 luni

Casa Verde, cereri, contracte, dosare, finantare, valabilitate

Conform noilor modificari, dosarul de decontare va fi depus la sediul Administratiei Fondului pentru Mediu pana la data de 15 decembrie a fiecarui an.

Precizam ca raman valabile prevederile contractelor de finantare transmise pana la data de 26 august 2010, la agentiile judetene pentru protectia mediului, aferente celor 930 dosare de finantare aprobate.

Modificarea contractelor de finantare nerambursabila, care sunt in vigoare, este posibila numai la solicitarea beneficiarilor, prin incheierea unui act aditional.

Beneficiarii, persoane fizice care doresc prelungirea contractelor de finantare vor prezenta in scris, o solicitare, la sediul agentiei judetene pentru protectia mediului unde domiciliaza, cu cel putin 30 zile lucratoare inainte de data intrarii in vigoare a modificarii solicitate.

Bugetul alocat Programului pentru anul 2010 este de 110 milioane lei, distribuit la nivelul fiecarui judet, in functie de numarul de locuitori al acestuia.

De la demararea Programului, 01 iulie 2010 si pana la data de 27 august, au fost depuse 8727 dosare de finantare, cu o valoare de peste 50 milioane lei.

Sursa: Administratia Fondului pentru Mediu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.