Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national a atins 87% din obiectivele stabilite, pana la data de 03 septembrie 2010

program Rabla, autoturisme, obiective, tichete valorice

Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national din anul 2010 beneficiaza de sesiune deschisa, incepand cu data de 18 februarie, avand un buget total de 722.000.000 lei, in scopul scoaterii din uz a 190.000 autovehicule mai vechi de 10 ani de la data fabricatiei.

Conform noilor prevederi din anul 2010, valoarea primei de casare este exprimata printr-un tichet valoric, a carei valoare nominala este de 3.800 lei.

Programul se adreseaza, atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, oferind persoanelor fizice, posibilitatea achizitionarii unui autovehicul nou prin cumularea pana la trei tichete valorice.

Reamintim persoanelor fizice, care detin tichete valorice si nu au achizitionat inca autoturisme ca acestea sunt valabile pana la data de 23 noiembrie 2010, iar neutilizarea acestora, in termenul mentionat mai sus, atrage anularea participarii in Program.

Sursa: Administratia Fondului pentru Mediu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.