Credite

Lipsa lichiditatilor poate reprezenta un obstacol atat in calea micilor intreprinzatori cat si a marilor companii. De aceea, o alternativa de finantare pentru cei care doresc sa faca rost de bani pentru afacerea lor o reprezinta creditarea. Aceasta sursa de finantare are, bineinteles, avantaje si dezavantaje. O analiza a principalilor indicatori va poate ajuta sa intelegeti daca luarea unui credit este o optiune potrivita sau nu pentru afacerea dumneavoastra.

Exista mai multe tipuri de credite: credite de investitii (pentru achizitionarea de teren, cladire, echipamente, utilaje), linii de credit (pentru sustinerea activitatilor si necesitatilor curente ale firmei), cofinantare proiecte europene (prin care se urmareste asigurarea contributiei proprii a beneficiarului la investitiile proiectului) si fondurile de garantare.

In aceasta sectiune gasiti astfel informatii si link-uri utile despre modalitatile de creditare existente in acest moment, dar si despre institutiile financiar-bancare implicate.