Contact

Dorim sa cunoastem opiniile si sugestiile Dumneavoastra legate de continutul Ziarului Economic Online Finantare.ro. In acest scop, va invitam sa utilizati instrumentele si informatiile de contact prezentate in aceasta pagina.

Inainte de a ne contacta, va rugam sa studiati Intrebarile frecvente si Oferta noastra.

centrul-de-informare-ziar

Formular de contact

Specialistii Finantare.ro vor studia mesajul Dumneavoastra si va vor comunica un raspuns in maxim 24 de ore (in zilele lucratoare). In cazul in care un raspuns final necesita un interval de timp mai mare pentru clarificare, veti fi notificat prin e-mail in legatura cu data estimata la care va vom putea oferi un raspuns complet.

Atentie!
Cand ne trimiteti intrebarile dvs va rugam sa aveti in vedere faptul ca Finantare.ro nu ofera consultanta directa utilizatorilor sai, ci reprezinta principalul intermediar intre firmele de consultanta din Romania, finantatori si persoanele interesate de consultanta.

Echipa Finantare.ro doreste sa vina in intampinarea nevoilor dvs, motiv pentru care va punem la dispozitie o serie de ghiduri complete.

Comentariile sau intrebarile sunt binevenite.

* indicates required field

Persoane de contact Finantare.ro

Marius ALEXA, CEO Finantare.ro

Pentru mesaje privind: publicitatea pe portal, proiecte speciale, comunicate de presa, promovarea programelor de finantare va rugam sa folositi adresa email [email protected]

Pentru mesaje privind: continutul portalului, programe de finantare, noutati, finantatori va rugam sa folositi adresa email [email protected].

Ziarul Economic Online Finantare.ro si Centrul de Informare privind Sursele de Finantare sunt proiecte ale Club Finantare.ro, APEC (Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii) si Arhipelago Interactive SRL.

 contact

Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC)
Nr. inregistrare in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor: 156/A din 4.08.2010
CIF 27269648
Adresa: sos. Barnova, nr. 29 B, Iasi, judetul Iasi

Arhipelago Interactive SRL
Nr. inregistrare Registrul Comertului: J22 / 172 / 05.02.2010
C.U.I.: 26486193; Atr. Fiscal: RO

Birou Iasi: Adresa: Calea Chisinaului, nr.27, Cladirea Fibresin, Etaj 2, Camera 4, Cod postal 700177, email: [email protected]

Atentie! Adresa pentru corespondenta – pentru Centrul de Informare privind Sursele de Finantare
Calea Chisinaului, nr.27, Cladirea Fibresin, Etaj 2, Camera 4, Cod postal 700177, email: [email protected]