Serviciile profesionale Finantare.ro

Echipa Finantare.ro a creat, special pentru dumneavoastra, o serie de servicii profesionale care sa vina in sprijinul nevoilor din activitatea pe care o desfasurati.

Pentru furnizori de instruire

Va oferim o serie intreaga de servicii complexe de promovare care va pot creste vizibilitatea cursurilor si conferintelor in randul vizitatorilor nostri, majoritatea dintre ei fiind interesati de dezvoltare profesionala prin traininguri specializate si de calitate.

Pentru firmele de consultanta

Va punem la dispozitie un set de servicii, cu urmatoarele beneficii:

  • cresterea notorietatii si increderii in randul solicitantilor de finantari;
  • ajutor in efortul de vanzare prin cresterea numarului clientilor potentiali interesati in accesarea de fonduri europene sau accesare altor tipuri de finantari;
  • posibilitatea promovarii actiunilor de tip CSR, exemple de buna practica, reusite profesionale, etc. pe unul dintre cele mai importante site-uri economice de specialitate din Romania;
  • flux continuu de informatii privind piata.

Pentru finantatori

Va oferim o serie intreaga de servicii de promovare prin care publicul larg sa ajunga la informatiile de interes privind oportunitatile de finantare oferite de organizatia dumneavoastra.

Pentru solicitanti si beneficiari

Va punem la dispozitie un pachet format din servicii care au ca principale beneficii:

  • gasirea rapida a unui consultant care sa va indrume pasii pentru a realiza proiectul dorit;
  • posibilitatea sa va promovati proiectul castigat catre un public bine targetat;
  • aflarea in timp util a celor mai importante informatii din domeniu, intr-un mod prompt si care sa va asigure primul pas in dezvoltarea si implementarea proiectelor dumneavoastra.