Intrebari Frecvente

Generalitati despre site

Ce este Finantare.ro?

Finantare.ro este o platforma online pentru afaceri care ofera utilizatorilor sai urmatoarele servicii:

– Monitorizarea continua a oportunitatilor de finantare si a stirilor de interes pentru organizatiile din Romania interesate de problematica finantarilor;

– Acces la consultanta in domeniul managementului de proiect pentru solicitantii de finantare;

– Acces la clienti potentiali de consultanta pentru consultantii din domeniul managementului de proiect;

– Instrumente de promovare online – promovarea este accesibila finantatorilor, consultantilor in finantari, precum si tuturor celorlalte organizatii interesate.

Ce categorii de informatii ofera Finantare.ro?

Finantare.ro ofera informatii cu privire la sursele de finantare disponibile organizatiilor din Romania, mai exact informatii despre granturi (fonduri nerambursabile) si credite.

Aceste informatii se impart in urmatoarele categorii: stiri despre finantari (noi programe de finantare, rezultate ale proiectelor finantate, comunicate ale finantatorilor etc.) si programe de finantare organizate sub forma de fise de program ce contin in rezumat: solicitantii eigibili, activitatile ce se pot finanta, conditii de finantare si datele de contact ale finantatorilor.

Cum pot sa obtin bani pentru proiectul meu folosind Finantare.ro?

Finantare.ro nu este finantator si nici consultant in domeniul finantarilor.

Informatiile din fisele programelor de finantare postate pe www.finantare.ro sunt preluate de la finantatorii directi.

Puteti culege informatii despre finantatorul programului de pe site-ul nostru pentru a-l contacta direct sau puteti solicita consultanta de specialitate din partea unei organizatii specializate completand formularul Solicitati un consultant.

Cum pot gasi un program de finantare care ma intereseaza?

Pentru a va sprijini in gasirea programului de finantare care va intereseaza, Finantare.ro va pune la dispozitie urmatoarele instrumente:

– Calendarul finantarilor nerambursabile

– Catalogul creditelor pentru organizatii

– Cautare avansata in site

Care sunt sursele de informare folosite de Finantare.ro?

Sursele de informare folosite sunt reprezentate de cei peste 300 de finantatori monitorizati permanent de catre echipa noastra, mass-media nationala si internationala prin intermediul agentiilor de presa, organizatii financiar-bancare nationale si internationale, organizatii ale societatii civile, diverse organizatii profesionale etc.

Ce politica aveti in privinta eventualelor informatii incorecte care pot aparea intr-un material din site?

Finantare.ro utilizeaza un numar foarte mare de surse de informare, pentru care nu exista nici o posibilitate de a garanta acuratetea sau caracterul complet. Din acest motiv, este posibila aparitia unor informatii incomplete sau neactualizate in anumite materiale publicate.
Echipa Finantare.ro urmareste extinderea permanenta a retelei de colaboratori si furnizori de informatie, pentru a reduce la minim frecventa de aparitie a unor astfel de situatii.

In masura in care identificati o astfel de problema si, eventual, detineti informatii suplimentare care faciliteaza rezolvarea acesteia, va invitam sa ne contactati.
Comentariile Dumneavoastra vor fi analizate imediat iar eventualele modificari necesare vor fi efectuate in cel mai scurt timp posibil.

Serviciile oferite de Finantare.ro

Ce servicii ofera Finantare.ro?

Noua platforma online pentru afaceri Finantare.ro ofera vizitatorilor sai:

Finantare.ro Gratuit – un pachet de servicii gratuite pentru toti utilizatorii nostri:
– Solicitati un consultant
– Calendarul finantarilor nerambursabile
– Catalogul creditelor pentru organizatii
– Revista presei finantatorilor
– Buletin informativ gratuit.
Mai multe informatii despre aceste servicii puteti citi aici.

Finantare.ro Profesional NOU! – instrumentul de afaceri Finantare.ro Profesional ofera abonatilor sai acces la:
– Clienti potentiali pentru consultanta
– Informatii speciale despre oportunitatile de finantare
– Informatii privind piata consultantei din Romania
– Buletin informativ personalizat
– Reduceri pentru serviciile de publicitate online si alte facilitati.
Mai multe informatii despre aceste servicii puteti citi aici.

Promovarea online pe Finantare.ro este accesibila finantatorilor, consultantilor in finantari, precum si tuturor celorlalte organizatii interesate.
Mai multe informatii despre acest serviciu puteti citi in Oferta de publicitate.

Cum pot sa fiu la curent cu cele mai recente informatii din domeniul finantarilor?

Abonati-va la Buletinul Informativ gratuit Finantare.ro pentru a fi permanent informat cu privire la cele mai noi programe de finantare publicate in cea mai cuprinzatoare baza de date specializata din Romania.

Finantare.ro ma poate ajuta sa realizez un proiect/ un plan de afacere?

Finantare.ro este o platforma de afaceri care faciliteaza contactul dintre solicitantii de finantari si consultantii specializati care detin experienta necesara pentru realizarea documentatiilor de obtinere a finantarilor (proiecte, planuri de afaceri etc.).
Sprijinul pe care il oferim utilizatorilor nostri interesati de realizarea unui proiect sau plan de afacere consta in posibilitatea de a solicita consultanta specializata din partea membrilor Finantare.ro Profesional care sunt consultanti specializati.

Ce statut are Finantare.ro in negocierea cu firmele de consultanta care ma contacteaza dupa ce studiaza solicitarea mea de consultanta ?

Finantare.ro este numai un intermediar intre solicitantii de consultanta care completeaza formularul Solicitati un consultant si consultantii specializati membri ai Finantare.ro Profesional.
Finantare.ro nu intervine in negocierea dintre solicitantii de consultanta si firmele de consultanta.

Firmele de consultanta vor contacta solicitantii pentru a-si oferi serviciile, alegerea celei mai bune oferte si a modalitatilor de colaborare apartinand in totalitate celor doua parti implicate.

Finantare.ro Profesional

Cum pot deveni membru al Finantare.ro Profesional?

Pentru a deveni membru al Finantare.ro Profesional, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa completati Formularul de abonare si sa achitati contravaloarea abonamentului ales.

Ce ofera serviciul “Cereri pentru servicii de consultanta”?

Cererile de consultanta primite de Echipa Finantare.ro sunt accesibile doar consultantilor abonati la serviciile Finantare.ro Profesional.
Acestia decid, in mod independent, procedura cu lucru privind acordarea consultantei in baza unui contract si costurile aferente.

Puteti avea acces la clienti pentru servicii de consultanta dintr-un singur judet sau din mai multe servicii, in functie de tipul abonamentului pentru care ati optat.

Ce ofera serviciul “Buletin informativ personalizat”?

Membrii Finantare.ro Profesional au posibilitatea de a selecta continutul buletinelor informative, indicand categoriile de informatii in legatura cu care doresc sa fie permanent tinuti la curent.
Cele mai recente programe de finantare si stiri specializate vor fi trimise catre Dumneavoastra chiar in momentul publicarii pe Finantare.ro.

Ce ofera serviciul “Programe de finantare speciale”?

Membrii Finantare.ro Profesional au acces la programe de finantare prezentate in premiera sau programe importante dar foarte putin promovate in Romania.
Pentru fiecare program oferim o prezentare detaliata a informatiilor-cheie necesare pentru adoptarea deciziei de a continua procedura de solicitare a finantarii, precum si un set de instrumente foarte utile.

Cum pot adauga o optiune suplimentara la abonamentul meu (judet nou/ cont suplimentar de utilizator)?

Pentru a adauga noi optiuni la abonamentul incheiat va invitam sa ne contactati.
Accesul la serviciile adaugate suplimentar de abonat, dupa efectuarea platii, este valabil pana la finalul perioadei corespunzatoare abonamentului initial.
Pretul platit pentru serviciile adaugate suplimentar este redus proportional cu perioada care a trecut de la abonarea initiala.

Cum pot modifica abonamentul pe care l-am incheiat?

Pentru a vedea informatiile principale privind abonamentul Dvs., utilizati optiunea “Informatii despre abonament” din caseta de administrare a contului abonatului (in partea de sus a coloanei din stanga paginii, apare dupa intrarea in contul Dvs.).

Daca doriti sa modificati unele dintre informatiile de abonare, va invitam sa ne contactati.
Va rugam sa aveti in vedere faptul ca modificarea informatiilor de abonament nu poate avea drept efect o reducere a costului abonamentului.

In cazul in care au fost solicitate noi servicii platite odata cu modificarea datelor de abonament, aceste noi servicii vor deveni accesibile in maxim 2 zile lucratoare din momentul in care se confirma faptul ca plata pentru diferenta de valoare a abonamentului a ajuns in contul Kapital S.R.L.
Noile servicii solicitate vor avea ca durata de valabilitate perioada ramasa din abonamentul deja activat.

Functie de modificarile informatiilor de abonament solicitate, va fi incheiat un act aditional la contractul deja existent intre Dvs. si Kapital S.R.L.

Vreau sa schimb parola de utilizator. Cum procedez?

Daca doriti sa schimbati parola pentru unul din conturile Dvs. de utilizator, intrati in sectiunea Finantare.ro Profesional folosind numele de utilizator si parola actuale, apoi utilizati optiunea “Schimba parola” din caseta de administrare a contului abonatului (in partea de sus a coloanei din stanga paginii, apare dupa intrarea in contul Dvs.).
Noua parola aleasa de Dvs. va deveni activa imediat.

Daca doriti alte informatii privind aceasta procedura sau asistenta in aceasta problema, va invitam sa ne contactati.

Cum procedez in cazul in care am uitat actuala parola?

In cazul in care nu puteti folosi actuala parola Dvs. de utilizator al Finantare.ro Profesional, va invitam sa utilizati optiunea “Ai uitat parola?” (in partea de sus a coloanei din stanga paginii).

Dupa completarea formularului de schimbare a parolei, veti primi prin e-mail o parola temporara.
Intrati in sectiunea Finantare.ro Profesional folosind numele de utilizator si aceasta noua parola temporara, apoi utilizati optiunea “Schimba parola” din caseta de administrare a contului abonatului (in partea de sus a coloanei din stanga paginii, apare dupa intrarea in contul Dvs.).

Daca doriti alte informatii privind aceasta procedura sau asistenta in aceasta problema, va invitam sa ne contactati.

Desi am fost informat prin e-mail despre primirea drepturilor complete de acces in calitate de membru al Finantare.ro Profesional, atunci cand folosesc Numele de utilizator si Parola cu care m-am inregistrat primesc un mesaj de eroare si nu obtin acces la servicii. Ce se intampla?

Verificati ca Numele de utilizator si Parola pe care incercati sa le folositi pe site sa fie exact cele cu care v-ati inregistrat.

Daca problemele care fac imposibila utilizarea corespunzatoare a contului Dvs. persista, va invitam sa ne contactati imediat.
Va rugam sa ne comunicati, cu aceasta ocazie, si eventualele mesaje de eroare pe care le vedeti afisate pe site atunci cand incercati sa utilizati Numele de utilizator si Parola.