Investitori

Procurarea resurselor financiare reprezinta o necesitate permanenta pentru fiecare organizatie in parte. Pentru ca noi toti avem obiective diferite nu e exista o modalitate de a investi care sa functioneze in cazul tuturor organizatiilor (firmelor). De aceea, atragerea unor investitori in firma sau proiectul dvs. este o optiune importanta. Dar dincolo de asta, trebuie sa alegeti tipul de investitor care sa se potriveasca cu planul dumneavoastra de investitii, dezvoltare, exit etc.

Inainte de a incepe sa cautati investitorul potrivit ar trebui sa faceti o analiza a tipurilor comune de investitori, a mecanismelor de “matching” si a modului in care acestea functioneaza. In acest sens, Finantare.ro va pune la dispozitie o serie de materiale informationale cu privire la diverse tipuri de investitori. Va invitam sa le consultati si apoi sa decideti care se potriveste cu activitatea de investitie pe care urmeaza sa o desfasurati.

Noutati investitii

  • Stiri Investitori – aici va tinem la curent cu toate informatiile utile din domeniul investitiilor

Fonduri de investitii

Business Angels

  • Ghid Business Angelsil puteti accesa direct la adresa www.business-angels.ro – din ghid aflati ce sunt de fapt “business angels” si cum va pot ajuta in dezvoltarea afacerii dumneavoastra
  • Catalog Business Angels – aici va prezentam o serie de business angels cunoscuti in Romania, precum si asociatii si organizatii care se ocupa cu punerea in contact a investitorilor de acest tip cu antreprenorii cu idei de afaceri creative si cu potential.

 

PARTENERI