Strangere de fonduri (fundraising)

Procurarea resurselor financiare din surse externe reprezinta o necesitate permanenta pentru fiecare organizatie in parte mai ales pentru organizatiile nonprofit. Cele mai bune decizii cu privire la strangerea de fonduri depind cel mai mult de instruirea, experienta, dar si informatiile pe care le aveti la dispozitie. De aceea, este bine sa luati in considerare mai multe optiuni disponibile si modul in care acestea actioneaza in situatia dumneavoastra. Aceasta planificare exacta a strategiei si tacticilor care urmeaza sa fie aplicate de catre organizatia dvs. va va asigura ca sunteti echipat pentru etapa ce urmeaza si sa faceti fata si situatiilor neprevazute care pot aparea in implementarea proiectelor.

Finantare.ro va ofera informatii si indrumari cu privire la diverse tehnici de strangere de fonduri (fundraising). Va invitam sa le consultati si apoi sa decideti practica de strangere de fonduri care se potriveste organizatiei dumneavoastra.

Noutati fundraising – aici puteti afla informatii utile despre exemple si metode folosite in strangerea de fonduri.

Ghid strangere de fonduri (fundraising) – parcurgand acest ghid puteti invata noi metode si tehnici in domeniul fundraisingului.

Ghid 2% pentru ONG – aflati cum puteti face rost de cei 2% pentru ONG-ul dvs.! Acest ghid merita citit in fiecare primavara de catre managerii din ONG-uri.

Puteti accesa aceasta sectiune direct la adresa www.strangeredefonduri.ro!