Despre Noi

Din 2003, Finantare.ro a devenit unul dintre cele mai importante portaluri din Romania din domeniul finantarilor.

Website-ul prezinta intr-o forma structurata informatii gratuite cu privire la diferite surse de finantare, facilitand comparatia dintre ele si, implicit, decizia de alegere a modalitatii de finantare potrivite fiecarei organizatii din Romania. Prin intermediul acestui site se doreste sa se creeze o punte de legatura intre solicitantii de finantare, pe de o parte, si finantatorii si firmele de finantare, pe de alta parte.

Acesti 13 ani de prezenta online au insemnat:

mai mult de 24.000 stiri publicate pe site;

– mai mult de 2.000 buletine informative trimise abonatilor nostri;

mai mult de 1.700 fise de programe de finantare.

Pana in prezent, peste 6.5 milioane de vizitatori unici au beneficiat de informatiile furnizate de noi.

Profilul utilizatorului Finantare.ro

Publicul tinta Finantare.ro este alcatuit din:

(1) Solicitanti de consultanta in domeniul managementului de proiect:

– persoane de top si middle management din cadrul companiilor romanesti;

– persoane de top si middle management din cadrul ONG-urilor din Romania.

(2) Consultanti
(3) Finantatori

Conform unui studiu de piata realizat de o firma specializata in aprilie 2005, profilul utilizatorului Finantare.ro se prezinta astfel:

  • Frecventa de accesare: 70% dintre respondenti viziteaza Finantare.ro cel putin de 3-4 ori pe saptamana, iar 86% ne viziteaza cel putin saptamanal.
  • Organizatiilereprezentate de utilizatorii Finantare.ro se impart in 3 categorii aproximativ egale:- IMM (35,4%);- Administratie Publica si alte tipuri de organizatii (32,3%);- ONG (32,3%).
  • Posturadin care este vizitat Finantare.ro:- 53,4% dintre vizitatori sunt potentiali beneficiari de finantari;- 22,6% sunt consultanti pentru obtinerea de finantari;- 9,9% sunt consultanti in managementul afacerilor;- 7,6% sunt potentiali clienti de servicii de consultanta.
  • Distributia geograficaa utilizatorilor Finantare.ro se prezinta astfel:- 21,6% dintre utilizatori sunt din Bucuresti;- 17,6% sunt din regiunea de nord-est a Romaniei;- 14,5% sunt din regiunea de nord-vest;- 11,7% sunt din regiunea de vest a tarii.

 

Ce spun clientii Finantare.ro Profesional 2.0

Angelica Galusca

Executive Manager Go Plan S.R.L.

“M-am abonat de curand la Finantare.ro Profesional si sunt placut impresionata de calitatea serviciilor de care beneficiez. Acest instrument online pentru consultanti este o inovatie adusa domeniului finantarilor si statutul de membru Finantare.ro Profesional reprezinta un atu pentru compania noastra in mediul extrem de competitiv in care activam.Mult succes in continuare!”

 
Costin Sorici, CMC

Senior Partner Project Management Solution

“Finantare.ro reprezinta un mijloc eficient si modern de informare asupra oportunitatilor oferite de diferitele programe de finantare si de punere in contact a cererilor si ofertelor de consultanta.Prin serviciile profesionale variate si de o inalta tinuta oferite clientilor sai, deopotriva persoane fizice si juridice, Finantare.ro s-a impus ca principalul portal de solutii de finantare existent pe piata romaneasca. Ca si consultant, folosesc zilnic serviciile oferite de acest portal, considerandu-l un demers extrem de util si benefic pentru comunitatea de afaceri.”

 
Ovidiu Eugen Rata

Director General RELIANS

Membru CD AMCORMembru fondator ROCA, Reteaua Organizatiilor de Consultanta in Afaceri

“Un serviciu extrem de util si o inovatie pe piata consultantei in management de proiect.Este unul dintre cele mai utile instrumente online la dispozitia consultantilor din domeniu.

Conceptul de “bursa online” pe care Finantare.ro il propune – incluzand in acesta atat baza de date de CV-uri cat si bursa de consultanta – isi dovedeste necesitatea in managementul unei companii.

RELIANS, spre exemplu, a identificat in baza de date cu specialisti in Managementul Proiectelor numeroase persoane care pot fi invitate la un interviu pentru a ocupa un post in cadrul companiei.

La toate acestea se adauga dinamicitatea cu care acest pachet de servicii se dezvolta.

Sunt placut impresionat sa descopar, cel putin o data pe luna, un nou serviciu, o noua oportunitate oferita membrilor Finantare.ro Profesional.

Cele doua noi servicii: “Biblioteca de resurse” si “Asociatii profesionale”, lansate pe parcursul acestei luni confirma profesionalismul care sta la baza serviciilor oferite de Finantare.ro.

Felicitarile mele si mult succes in continuare!”

 
Bogdan Baianu

Manager BMG Euroexpert

“Finantare.ro Profesional imi ofera un pachet complet de servicii dedicate si informatii cu privire la piata consultantei in managementul pe proiecte si finantarea afacerilor.
Reusesc sa simt astfel mai bine pulsul pietei, sa observ direct nevoile potentialilor clienti prin accesarea cererilor de consultanta din baza de date Finantare.ro Profesional si sa identific noi oportunitati de afaceri.

Mult succes in continuare!”

 
Mihaela Langa

Director ELTA DUE
“M-am abonat de curand la Finantare.ro Profesional.
Mi-a placut de la inceput ideea acestui instrument online pentru consultanti si sunt incantata de calitatea serviciilor pe care le ofera membrilor sai.Felicitari!”
 
Radu Limpede
Partener INITIAL ADVISORY
Presedinte JCI Romania

“Un serviciu foarte util in activitatea oricarei firme de consultanta pentru finantari si dezvoltarea afacerilor, oferit cu un inalt grad de profesionalism de catre Finantare.ro. Astfel as descrie, in cateva cuvinte, Finantare.ro Profesional.Ma gandesc ca semana cu un club, un club exclusivist al consultantilor ce activeaza in acest domeniu.

Ca orice club din tara sau din strainatate, este nevoie de o cotizatie pentru a face parte din el, dar daca ne gandim ca membrii unui club primesc nu doar serviciile propriu-zise oferite de acesta, ci si prestanta oferita de apartenenta membrilor la club, eu spun ca merita cu prisosinta.

Cine stie, poate ca intr-un viitor nu foarte indepartat, membrii Finantare.ro Profesional se vor lauda cu statutul lor la fel cum fac astazi cei care sunt membri unor asociatii profesionale de succes, ai JCI etc.

Va deveni un club de referinta pentru cei mai buni, inovativi, profesionisti consultanti din Romania.

Transmit urarile mele de succes prin etica si profesionalism tuturor membrilor Finantare.ro Profesional!”

Mai multe informatii despre Finantare.ro

Distinctii, premii si nominalizari

(2003) Finantare.ro a primit “Diploma de excelenta” acordata de Fundatia “ing. Emil Alexandrescu”.

(2003) Camera de Comert Americana in Romania si Asociatia pentru Relatii Comunitare au nominalizat “Finantare.ro” la sectiunea “Programe de atragere de fonduri”, in cadrul primei editii a Galei “Oameni pentru oameni”.

Doriti sa va promovati pe Finantare.ro?

Accesati Oferta de publicitate pentru a afla detalii.