Au mai ramas 4 zile pana la Forumul Afaceri.ro Iasi 2017

Cover-FB-Palat-A.ro-Iasi-2017.png

Marti, 4 aprilie 2017, la Hotel Unirea Iasi, va avea loc cel mai complex eveniment international de promovare si stimulare a dezvoltarii afacerilor din regiune: Forumul Afaceri.ro Iasi 2017. Evenimentul este organizat de Arhipelago, MB Event, Bridge, Invest in Iasi, APEC, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi. Misiunea forumului este de a conecta companiile regionale la piata economica internationala si nationala.

Forumul Afaceri.ro Iasi 2017 va fi deschis, in cadrul primului panel ”Iasi: Open for Business”, de o analiza asupra modului in care se realizeaza afacerile in Iasi, la care vor participa: Primarul Municipiului Iasi, Mihai Chirica; Presedintele Camerei de Comert si Industrie, Paul Butnariu; Viceprimarul Municipiului Iasi, Radu Botez. Va urma un dialog cu Primarul Municipiului Iasi, Mihai Chirica, si Gratian Mihailescu, Fondator Urbanize Hub, despre cum se poate dezvolta Iasul ca Smart City. Prodecanul Facultatii de Georgafie si Geologie din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Mihai Bulai, va prezenta apoi platforma de promovare turistica Iasi.Travel, iar Simona Metea, Sales Manager Romania Blue Air, va vorbi despre Conectivitatea aeriana a Iasiului ca o premisa reala pentru dezvoltarea socio – economica a regiunii. Ulterior, Ovidiu Biber, organizatorul Festivalului Afterhills si Bogdan Baianu, organizatorul Festivalului Neverwas, vor continua un dialog pe tema “Iasi: Orasul evenimentelor”.

Forumul va continua cu panelul: „Oportunitati Britanico-Romane”, sustinut in limba engleza, unde Colin Lovering, Chairman Camera de Comert Britanico-Romana, Mark Baulch, Business Development Manager la Camera de Comert din Hampshire, Raluca Constantinescu, Director Trade and Investment la Ambasada Marii Britanii in Romania si Calin Huma, Presedinte Bridge, vor dezbate oportunitati de a identifica investitori britanici pentru sprijinirea ideilor noastre de afaceri, oportunitati de sprijin pentru extinderea companiilor romanesti pe piete internationale, dar si pentru cresterea popularitatii produselor si serviciilor romanesti la nivel european.

In cadrul panelului trei, „Oportunitati pentru managerii si antreprenorii romani”, Dan Zaharia, Senior Leasing Consultant Extind Management, Peter Barta, Director Executiv Fundatia Post Privatizare, Doru Lionachescu, Membru Board Banca Transilvania & BT Capital Partners, Octavian Badescu, Fondator si actionar majoritar Sameday Courier vor purta discutii despre orasul Iasi ca nod antreprenorial in context regional si continental, despre pregatirea companiilor pentru atragerea de investitori si trasformarea celei din urma in oportunitati de export, dar si despre oportunitati de parteneriate economice intre firme din Nord-Estul Romaniei si Vestul Romaniei. Nu in ultimul rand, aceasta sesiune va incerca sa dezbata predictii in afaceri pe 2017-2021.

In cadrul panelului final: „Antreprenoriat: provocari si drumul spre succes”, fostul Ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Florin Jianu, alaturi de George Onofrei, Redactor sef Iasul in afaceri, Angela Achitei, CEO Util Deco & Presedinte ADV Romania si Marius Maier, Manager General si Owner CMC Grup Broker de Asigurare, vor dezbate pe marginea programului Start-up Nation Romania, antreprenoriatului social si Business – Fine Tuning: optimizarea afacerilor romane.

Dupa pranzul de afaceri cu speakerii si reprezentantii delegatiilor economice din UK si Vestul tarii, Forumul Afaceri.ro Iasi se va incheia cu o sectiune complexa de networking business to business, desfasurata pe o durata de trei ore, unde participantii vor putea deschide noi relatii de afaceri cu parteneri strategici nationali si internationali, investitori potentiali si reprezentanti de top ai companiilor prezente.

Pentru detalii si inscrieri, va invitam sa accesati site-ul oficial al Forumului Afaceri.ro Iasi 2017:
http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-iasi-2017-forum/

Evenimentul se desfasoara cu sprijinul partenerilor: Primaria Municipiului Iasi, Blue Air, CMC Asigurari, WinMentor, City Boutique, Gramma Wines, Exonia, Autonom, Promos Collection, Camera de Comert Hampshire, Camera de Comert si Industrie Iasi, Camera de Comert si Industrie Vaslui, Exquisite Photo, Business Point Club, Urbanize Hub, Bizzclub Iasi, ARIES Moldova, Tehnopolis, Entreprise Europe Network, Ziarul de Iasi, IasiFun, Radio Romania Iasi, Viva Fm, Revista Branche, Iasul in afaceri, PIN Magazine, IasiLive, Portal Management, The Markers, Zambetul Soarelui, Comunicate de Afaceri, Jurnalul de Afaceri, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top