100% training cu 50% cost – PMP® & CAPM® Exam Preparation

tenstep.jpgVara aceasta, TenStep Romania desfasoara Campania "Sponsorizam
Performanta!"
, adresata tuturor Project Managerilor dornici de a obtine
certificarea international PMP.

Acelasi training de calitate TenStep, acum la jumatate de pret!

"Ne bucuram ca am putut demara acest program de sprijin pentru practicienii Managementului de Proiect. Cu cat conditiile economice sunt mai neprielnice, cu atat companiile au mai multa nevoie de competente pentru managementul eficace al proiectelor. Dobandirea certificarii internationale in Project Management duce la cresterea sanselor de succes ale proiectelor si la consolidarea credibilitatii profesionale a managerilor de proiect. Ca si pana acum, vom fi alaturi de clientii nostri prin servicii de instruire si consultanta performante, adaptate situatiei economice nefavorabile" Sebastian Cazacu, PMP – Managing Director TenStep Romania

Trainingul se va desfasura astfel: 17, 18, 19 iunie si 25-26 iunie la Centrul de Training TenStep Romania, situat in Strada Branduselor nr. 3A, etaj 1, sector 3.

Taxa de participare este de 400 Euro + TVA, pentru cei care se inscriu pana la data de 1 iunie 2010.

Pentru mai multe detalii despre training si inscrieri, va rugam sa vizitati www.TenStep.ro, sectiunea Training.

Programul TenStep PMP® Exam Prep cuprinde 35 ore de training intensiv (30 ore pentru certificarea CAPM®), distribuite pe durata a 5 zile si acopera cele 9 domenii de cunostinte incluse in Standardul International PMBOK® Guide, Fourth Edition, informatiile regasindu-se in suportul de curs ce va fi pus la dispozitia participantilor la inceputul trainingului.

Training-ul este oportun si celor interesati de Project Management, insa nu au o experienta practica relevanta, caz in care pot sustine examenul de certificare CAPM®

Participarea la acest training va fi atestata prin TenStep Training Certificate, document necesar cursantilor pentru a dovedi indeplinirea conditiilor de eligibilitate impuse de PMI (Project Management Institute) la sustinerea examenelor de certificare PMP® si CAPM

Training-ul va fi sustinut de catre Dl. Sebastian Cazacu, PMP®, reputat consultant in domeniul Managementului Proiectelor, autor de programe si trainer.

® Training-ul este certificat CNFPA, conform codului COR 241919 – Manager proiect

Despre TenStep Romania

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, S.U.A. si cu birouri in alte 27 tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte, Imbunatatirea Proceselor si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office.

TenStep Romania este singura companie de consultanta care ofera clientilor sai servicii de Process Improvement pe baza modelului CMMI, fiind agreata de catre Software Engineering Institute ca SEI Partner. TenStep Romania este si prima companie romaneasca abilitata ca Registered Education Provider (R.E.P.) de catre Project Management Institute (PMI), inca din anul 2004.

Contact:
Octavian Stoica
Marketing Specialist
M: 0743 15 30 34
Telefon: 021 320 12 04
Fax: 021 320 12 06
Email: [email protected]
www.TenStep.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.