123 Smooth Projects

Descriere sumara: sistem online de colaborare si management de proiect. Gestioneaza proiecte, activitati, subcontractari, utilizatori, fisiere proiect, evenimente neprevazute, contacte, forumuri pentru proiecte si altele

Pret: de la 39 USD
Adresa:
http://www.smoothprojects.com/

Descriere: Sistem simplu si eficient de Managementul Proiectelor, conceput pentru a permite comunicatiile in cadrul proiectului si cresterea eficientei generale.
Acest Sistem de Management al Proiectelor a permis in mod eficient companiilor externalizarea, colaborarea in proiecte, partajarea de fisiere, lucrul de acasa sau din diferite locatii. Acesta adauga, de asemenea si comensurabilitate, si o metoda de arhivare a tuturor pasilor cronologici implicati in ciclul proiectului. Permite delegarea activitatilor anumitor resurse (utilizatori) din sistem si urmareste timpul petrecut cu aceste activitati. Sistemul trimite automat e-mail la orice utilizatori carora li s-a atribuit o activitate, ori de cate ori jurnalul activitatii este actualizat. Un simplu clic pe legatura din e-mail aduce utilizatorul exact la activitatea din care a fost trimis mesajul.
Sistemul Software de Management al Proiectelor este bine integrat cu alte solutii incorporate (partajare de fisiere, calendar al proiectului, forumuri pentru utilizator etc).
Pret: de la 39 USD
Adresa:
http://www.smoothprojects.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.