25.000 de euro pentru o aplicatie de consultanta pentru fermieri

euro.jpg

Cristian Lac, cu experienta in consultanta, si Alexandru Dumbrava au investit 25.000 de euro intr-o aplicatie web care le ofera utilizatorilor asistenta in procesul de realizare a unui plan de investitii in agricultura.
 
„Ideea Bio Farming Manager a pornit din initiativa de a depune un proiect de ferma pe fonduri europene, care nu s-a finalizat, pentru ca nu am avut toate informatiile necesare corecte. Astfel, a inceput start-up-ul nostru, in care am investit 5.000 de euro fonduri proprii si inca 20.000 de euro, bani proveniti dintr-o finantare europeana“, a spus Cristian Lac, unul dintre fondatorii conceptului Bio Farming Manager.
 
„Pe langa aplicatia existenta dezvoltam si alte instrumente de precizie, precum un calculator de irigatii, analiza sol, fertilizator, si cautam parteneri care sa ne ajute sa ne pozitionam in piata ca un prestator de servicii de consultanta care cauta sa ofere o solutie complexa pentru fermieri sau investitori si sa le ofere acestora un parteneriat de servicii pe termen mediu si lung“, a mai spus Lac.

Sursa: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.