7 zile pentru inscrierea la trainingul PMP organizat de TenStep Romania in perioada 8-12 octombrie

Au mai ramas 7 zile pentru inscrierile la sesiunea de training TenStep PMP  Exam Prep ce se va desfasura in Bucuresti, in perioada 8 – 12 octombrie. Persoanele interesate sa isi dezvolte cariera in domeniul Managementului Proiectelor sunt invitate sa profite de avantajele acestui program de instruire lansat pentru prima data pe piata locala de catre TenStep Romania si sa se inscrie pana la 28 septembrie, contactand organizatorii la [email protected] sau telefonic, la 031.105.09.09.

Programul TenStep PMP Exam Prep se adreseaza managerilor de proiect si membrilor echipelor de proiect interesati sa se pregateasca pentru sustinerea examenului de certificare PMP  (Project Management Professional). Detinerea certificarii PMP  creste valoarea capitalului uman al unei organizatii si ii acorda posesorului un avantaj competitiv pe piata muncii. Acest sistem de certificare este administrat de catre PMI (Project Management Institute), cea mai importanta asociatie profesionala internationala in domeniul Managementului Proiectelor. 

Taxa de participare la trainingul TenStep PMP  Exam Prep este de 750 EURO + TVA si include costurile de instruire, punerea la dispozitie a versiunii tiparite a pachetului de curs TenStep si a cateringului pentru cele 5 zile de training.

Programul TenStep PMP  Exam Prep cuprinde 35 de ore de training intensiv ce acopera cele 9 domenii de cunostiinte incluse in PMBOK  Guide, Third Edition, standardul profesional in Managementul Proiectelor fiind inclus in suportul de curs ce va fi pus la dispozitia participantilor la inceputul trainingului.

Participarea in cadrul acestui program va fi atestata la final prin TenStep Training Certificate, act necesar cursantilor pentru a dovedi indeplinirea conditiilor de eligibilitate impuse de PMI  pentru sustinerea examenului de certificare PMP. Certificatele de participare la trainingurile TenStep sunt valabile pe plan international si dovedesc conformitatea programelor TenStep cu standardul PMBOK Guide Third Edition.

Intreg portofoliul de programe de instruire livrate de catre TenStep este recunoscut de catre PMI, TenStep fiind primul furnizor de training din Romania abilitat, inca din 2004, drept Registered Education Provider (R.E.P.).

Aceasta abilitare asigura indeplinirea celor mai ridicate standarde internationale de livrare a programelor de training in Managementul Proiectelor si confirma profesionalismul instructorilor si consultantilor nostri.

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, Georgia si cu birouri in peste 25 tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office (PMO).

Pentru mai multe detalii vizitati www.TenStep.ro.

Persoana de contact:
Sebastian Hubati
Marketing & Communication Coordinator
M: 0748.19.55.19
T: 031.105.09.09
F: 031.105.09.10
[email protected]

PMP, PMI, R.E.P sunt marci inregistrate ale Project Management Institute.
TenStep este marca inregistrata a TenStep, Inc., USA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.