Management de Proiecte

Scopul programului este acela de a obtine intelegerea conceptelor de baza specifice managementului de proiecte, precum si acumularea abilitatilor fundamentale necesare pentru aplicarea strategiilor specifice acestuia pe proiecte concrete, fie ele la nivel personal, organizational sau cu impact la nivel macro.


Ca si metoda de lucru, vom analiza, compara si aplica diverse abordari/strategii ale managementului de proiecte asupra unor idei de proiect cat mai concrete pe care le vom descoperi in cadrul sesiunilor de lucru, colaborand pentru a obtine schitarea si conturarea unor propuneri de proiect clare.­

Principalele teme abordate vor fi :

– Concepte de baza (proiect, management, gestionarea echipei, follow-up, monitorizare, evaluare);
– Strategii utilizate in Managementul de Proiecte;
– Abilitati si metode pentru o abordare eficienta;
– Aplicatie: Analiza de caz;
– Aplicatie: Exemplu Practic: Plan de proiect propriu: DO IT!
– Prezentarea propriului proiect;
– Planuri de viitor.

Profilul Trainer-ului:
Andra Tanase lucreaza ca si Director de program in cadrul Departamentului de Tineret al PATRIR. Andra detine o diploma de master din partea Universitatii pentru Pace a ONU din Costa Rica si este licentiata in economie si studii internationale la Colegiul Macalester din SUA.

Printre responsabilitatile ei se numara activitati de facilitare si training (atat la nivel national, cat si international), cercetare in domeniul pacii si al transformarii conflictelor, precum si coordonare de programe.

Andra este implicata si in comitetul de conducere al Forumului de Educatie pentru Dezvoltare din cadrul CONCORD si in numeroase activitati ale absolventilor Universitatii pentru Pace. Andra aduna experiente profesionale si de viata din cele mai variate regiuni ale lumii: Italia, Spania, Norvegia, Costa Rica, SUA etc.

Locatia: trainingul va avea loc in perioada 7-8 noiembrie 2008 la sediul Institutului Roman pentru Pace (PATRIR), Bdul. 1 Decembrie 1918, nr. 26 (pe Splai, vis-a-vis de Stadionul Municipal), Cluj Napoca.

Perioada: 7 noiembrie 2008, 12.00-18.00 si 8 noiembrie 2008, 10.00-15.00.

Taxa de participare:
a) pentru studenti: 50 RON        
b) pentru sectorul ONG, business si institutii publice: 100 RON   

Taxa de participare acopera participarea integrala la program, materialele distribuite in cadrul programului si pauzele de cafea.

Termen limita pentru inscrieri: 5 noiembrie 2008

Pentru mai multe informatii si pentru inscrieri va rugam sa scrieti la adresa de contact: [email protected], cu mentiunea "Pentru Nicoleta Sovre" sau sa sunati la numarul de telefon 0264-420298.

Organizatori :
PATRIR – Institutul Roman pentru Actiune, Instruire si Cercetare in Domeniul Pacii
Infiintat in martie 2001, PATRIR este institut, organizatie, centru de instruire si retea, reunind activisti, cercetatori si practicieni de pace din diferite comunitati din Romania, Sud – Estul Europei si la nivel international.

Scopul sau este sa abordeze provocarile principale cu care se confrunta Romania si tarile din regiune, de a intari si incuraja actiunile organizatiilor societatii civile si diferitelor grupuri active in comunitati pentru mobilizarea oamenilor în vederea construirii unei paci active si a transformarii conflictelor pe cale pasnica. PATRIR sprijina si incurajeaza organizatiile, grupurile si institutiile care abordeaza cauzele structurale ale saraciei, incalcarea drepturilor omului si nedreptatea sociala.

Institutul combina cercetarea, instruirea si practica activa pentru pace. PATRIR organizeaza programe de instruire in urmatoarele domenii: transformarea conflictelor pe cale pasnica si construirea pacii; jurnalism de pace; democratie participativa si drepturile omului; dezvoltarea unei constiinte critice in comunitati; gen si pace sociala; violenta impotriva femeilor, dezvoltare durabila; reconstructie, reabilitare, reconciliere si vindecare post-violenta in zone de razboi; mediu si ecologie.

Participantii la programele organizate de PATRIR sunt politicieni si diplomati, lucratori ai organizatiilor caritabile si pentru dezvoltare, personal al ONU si al organizatiilor neguvernamentale, activisti din grupuri locale, profesori si educatori, studenti, jurnalisti, artisti, reprezentanti ai administratiei publice locale si centrale din Romania si din peste 30 de alte tari.

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Managementul-proiectelor.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Formare.info, 5 noiembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top