A fost extinsa perioada pentru depunerea proiectelor in cadrul apelului referitor la eficienta energetica a cladirilor publice – Ghid specific 3.1.B

calendar-orientativ1.jpg

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) va informeaza ca Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional (AM POR) a prelungit pana la data de 4 octombrie 2017, ora 10, termenul de depunere a proiectelor in cadrul apelului de proiecte cu titlul POR/2016/3/3.1/B/1/7REGIUNI si a prelungit, totodata, prima perioada de depunere a proiectelor cu o luna de zile.

Modificarea a fost determinata de intrarea in vigoare a Ordinului Viceprim-ministrului, ministrul dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene nr. 2641/04.04.2017 (publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 252/11.04.2017), privind modificarea si completarea reglementarii tehnice Metodologie de calcul al performantei energetice a cladirilor, aprobata prin Ordinul ministrului transporturilor, constructiilor si turismului nr.157/2007, care a necesitat o serie de modificari in cadrul Ghidului specific.

In data de 26.05.2017, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) a emis ordinul de modificare a Ghidului Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul apelului de proiecte cu titlul POR/2016/3/3.1/B/1/7REGIUNI ce contine conditii specifice pentru accesarea fondurilor in cadrul programului.

Mai multe detalii aici

Sursa: ADRVEST

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.