A inceput ONG Fest!

A inceput ONG Fest! Il asteptam cam de cand FDSC incepuse sa trimita primele informari despre acest eveniment. Sincer, nu ma asteptam ca responsivitatea sa fie atat de mare.

Am trecut astazi fugar prin centrul istoric al Bucurestiului si am simtit ca-mi frig calcaiele de nerabdarea de a reveni diseara, maine si duminica pentru a-mi potoli curiozitatea. La prima vedere, totul este plin de culoare, tineri si entuziasm. Fie ca sunt angajati sau voluntari, toti cei prezenti la corturi par a fi gata sa-ti raspunda pe loc la intrebari.

Mergeti sa-i vedeti! Pe langa programele artistice si sociale, veti avea posibilitatea sa aflati mai multe despre cei care -din background sau din prima linie a frontului – militeaza, initiaza, formeaza, tolereaza, vindeca, salveaza, conving, educa, sustin, promoveaza, respecta, informeaza, finanteaza, cerceteaza, dezvolta, mediaza, responsabilizeaza si nu il ultimul rand, ajuta.

Merita sa le oferi cei 2% ai tai!

About Florina Vlad

Ma numesc Florina si lucrez in consultanta de mai bine de 3 ani. Poate ca primul lucru pe care l-am invatat lucrand intr-o firma alta decat una domestica a fost ca… „assumptions are the mother of all mistakes”’ sau, in alte cuvinte, „failing to plan is planning to fail”. Ce am facut pana am ajuns aici? Am terminat ASE-ul in anul 2000 si m-am angajat la primarie in urma renumitului concurs al Dlui Basescu, primul (si poate singurul) de amploare mare dupa care aproape toata lumea a intrat „pe bune”. In timpul facultatii imi doream foarte mult „sa ma fac” inspector la primarie, ceea ce s-a si intamplat. Dupa patru ani a urmat demisia de placere (poate chiar „revengeful”). Aveam o idee vaga despre ce inseamna UE si auzisem de notiunea de „proiecte europene”. Atunci mi-am dorit sa ajung consultant. Am plecat la un master in Olanda pe teme de „Managementul infrastructurii de mediu”, fara sa am o idee despre ce urmeaza sa studiez. A fost un an frumos, poate cel mai frumos, in care la aproape 30 de ani am retrait viata de student. Sansa mea cea mai mare au fost cateva cuvinte schimbate intr-un aeroport si atat – nici un „follow-up” pana cand… La doua zile dupa ce m-am intors acasa, am fost sunata si mi s-a oferit un job de „asistent manager”. Si asa au inceput anii de ‘consultant’. Aici imi voi impartasi opiniile cu privire la unele aspecte practice ale muncii mele: finantari europene, licitatii, proceduri de evaluare, management de proiect, relatii cu clienti/ beneficiari, precum si alte lucruri marunte ‘cu impact’. Imi doresc sa va placa.

2 thoughts on “A inceput ONG Fest!”

  1. florinavlad spune:

    Gasiti informatii despre participanti & descrierea lor pe site-ul oficial

  2. CRISTINA spune:

    PENTRU CEI CA MINE CARE NU AU POSIBILITATEA SA MEARGA LA ONG FEST, AR FI POSIBIL SA AFLAM ON-LINE CATE CEVA DESPRE ACEST ONG FEST?
    DE EX PARTICIPANTI,CU CE SE OCUPA, ETC., ETC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.