Acceleratorul de afaceri care a ajutat startup-ul românesc UiPath să se dezvolte în SUA lansează un fond de investiţii de 100 milioane dolari

16_dolari_shutterstock_03_71835800.jpg

Madrona, un program de accelerare de business din Statele Unite care oferă mentorat şi finanţări pentru firmele aflate la început de drum, a lansat un nou fond de investiţii de 100 de milioane de dolari. Printre startup-urile partenere ale programului de afaceri se numără şi unicornul românesc UiPath.

“UiPath a parcurs un drum lung pentru a putea creşte și când am început să vorbim despre construirea unui centru de cercetare și dezvoltare în zona Seattle, am știut imediat că avem nevoie de un partener local care să ne ajute la dezvoltarea produselor, echipei şi parteneriatelor din piaţă. Am găsit asta în Madrona. Echipa ne-a ajutat să accelerăm câteva obiective cheie ale strategiei de produs, să recrutăm membri importanţi pentru a creşte echipa și, de asemenea, să colaborăm cu specialişti locali și cu directori de la Microsoft, care sunt foarte importanți pentru îndeplinirea obiectivelor de parteneriat”, spune Daniel Dines, fondator şi CEO UiPath.

Madrona este un accelerator de afaceri cu peste 25 de ani de experienţă în piaţă, care, pe lângă UiPath, a accelart firme precum Accolade, Jama, Snowflake sau Tigera. Fondul de investiţii cu un buget de 100 de milioane de dolari se adresează startup-urilor din tehnlogie (în special din zona AI şi ML) care au nevoie de serii B şi C de finanţare, pentru a le ajută să îşi dezvolte şi să-şi vândă produsele.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.