adio, dar raman cu tine

cam asa se va prezenta remanierea guvernului anuntata pe canale mai mult sau mai putin mediatice.

putem sa spunem ca Boc a fost, pentru a nu mai stiu cita oara, reales premier.

si pina la urma noi cei care incercam sa mai facem ceva sa mai miscam ceva in tara asta si sa mai folosim ceva din banii europeni stam si urmarim acest spectacol grotesc al guvernantilor si in acest timp asteptam cite un an… sau poate chiar doi o rezultatele unor sesiuni de proiecte…. care vezi doamne nu pot fi date pina nu se evalueaza foarte bine culoarea cu care au fost scrise.

P.S. intre timp realitatea.tv si alti jurnalisti care habar nu au cu ce se manainca fondurile europene si ma refer la acelea care s-au scris cu mult efort… fac bascalie punind niste babe si mosnegi alcolici sa strice in fata camerei video niste locuri de joaca pentru copii si cu un comentariu malitios se intreaba la ce le-o fi trebuind batrinilor locuri de joaca pentru copii….??? pai stimati reporteri…. normal ca nu le trebuie… dar poate ca unor copii de la tara … care poate nu au vazut in viata lor mall-urile din oras… poate lor le trebuie….   las’ sa le aveti voi in bucuresti pe toate… noi astia de la tara nu avem nevoie de nimic….

One thought on “adio, dar raman cu tine”

 1. Mihaila Raul spune:

  Ideea centrala este ca se irosesc foarte multi bani in tara asta. Noi spunem ca trebuie sa consumam fonduri europene, dar nu ne intereseaza eficienta cheltuirii banului. Cert este ca si alocarea pe domenii pentru 2007 – 2013, negociata de PSD-istul Vasile Puscas (care se da mare specialist) a fost eronata. Ca exemplu, pentru infrastructura rutiera au fost alocate sume similare cu cele pentru resurse umane. Si alte aberatii de acest gen. Asa se intampla cand oameni fara calitate sunt pusi in functii cheie. Nici guvernul actual nu face exceptie:
  – partie de schi in valea plangerii: acum, ca au fost disponibilizati minerii, acestia se apuca de schi;
  – sali de sport in rural, la scoli cu elevi foarte putini (de parca babele s-ar apuca de fitness)
  – spatii verzi in comune din zona de munte, inconjurate numai de spatiu verde.
  Se face o risipa imensa de bani, fie europeni, fie de la buget. De ce? Pentru ca prin acele contracte se scurg bani catre conducatori.
  Avem sisteme medical si de educatie bolnave ( cu toalete infecte, fara minimul necesar), dar construim spatii verzi la tara.
  Eu le dau dreptate acelor jurnalisti in aceasta problema. Din pacate, acele emisiuni sunt facute intentionat asa, gazetarii nefiind independenti, ci doar niste “tonomate” care raspund la comanda politica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.