“Administratia Porturilor Dunarii Fluviale” are prevazute investitii de circa 53 milioane lei, in 2017 (proiect)

dunarea-program.jpg

Compania Nationala “Administratia Porturilor Dunarii Fluviale” Giurgiu are bugetate pentru anul in curs cheltuieli de investitii in valoare de 52,799 milioane de lei si un profit contabil 203.520 lei, conform proiectului de Hotarare de Guvern privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe 2017 publicat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Societatea are prevazute pentru 2017 venituri totale de 16,028 milioane de lei si cheltuielile totale de 15,786 milioane de lei.

Cheltuielile companiei cu personalul se vor ridica in 2017 la 8,017 milioane de lei, din care 5,874 milioane de lei reprezinta cheltuieli de natura salariala. Pentru bonusuri sunt alocate peste 700.000 de lei.

Numarul de personal prognozat la finele anului este de 164 de salariati, iar castigul salarial mediu lunar, determinat pe baza cheltuielilor de natura salariala, este stabilit la 2.814,23 lei.

De asemenea, societatea are cuprinse in Bugetul de Venituri si Cheltuieli pe 2017 creante restante de 6,5 milioane de lei.

Compania Nationala “Administratia Porturilor Dunarii Fluviale” indeplineste functia de autoritate portuara in cadrul zonei sale de activitate, in limitele terenurilor portuare, limitele radelor portuare si pentru infrastructura de transport naval, stabilite de Ministerul Transporturilor, in conditiile legii. in calitate de autoritate portuara, compania aplica politicile portuare si programele de dezvoltare a infrastructurilor portuare si a cailor navigabile, elaborate de minister, asigura functionalitatea porturilor si a infrastructurii de transport naval, administrarea acestora si urmarirea si/sau furnizarea serviciilor de siguranta in baza contractelor de concesiune si/sau reprezentare incheiate cu MT, desfasurarea activitatilor auxiliare activitatilor de transport naval si a celorlalte activitati prevazute in obiectul de activitate, potrivit reglementarilor legale in vigoare. in plus, compania asigura aducerea la indeplinire, in zona sa de activitate, a obligatiilor care revin statului din acordurile si conventiile internationale la care Romania este parte.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.