Adrian Gheara, investitor: Antreprenorii romani trebuie sa aiba mai mult curaj si sa abordeze probleme adevarate

Adrian-Gheara.jpg

Adrian GhearaAdrian Gheara are momentan investitii in companiile: 123ContactForm, East-Tec, AxoSuits, NeobyteSolutions.com si VinsiEu.ro. Omul de afaceri sustine ca isi doreste sa investeasca in aplicatii “adevarate”, care sa rezolve diverse probleme importante ale societatii actuale.

Caut o anumita nisa in care am si experienta si pot oferi smart money, mai mult decat o investitie financiara. Sunt interesat de unelte de tip Software as a Service (SaaS), care se pot vinde prin tehnici de online marketing. De curand sunt atras si de Internet of Things si hardware, dar aici am putina experienta si trebuie sa fie ceva cu adevarat spectaculos“, spune Adrian Gheara.

Avem tendinta de a copia local idei internationale. Vad foarte des startup-uri care fac acelasi lucru ca giganti internationali, cu singura diferentiere ca sunt in limba romana. Antreprenorii romani trebuie sa aiba mai mult curaj si sa abordeze probleme adevarate, internationale. Nu avem nevoie de inca o aplicatie de dating, de sharing de poze sau de iesit in oras. Haideti sa gasim probleme adevarate, pentru care cineva chiar ar plati ca sa le vada rezolvate“, spune cu tarie Adrian Gheara.

Citeste continuarea articolului pe larg aici: Start-up.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.