AM POC lanseaza apelul Imbunatatirea continutului digital si a infrastructurii TIC sistemice in domeniul e-educatie, e-incluziune, e-sanatate si e-cultura – Sectiunea E-educatie

por-ghid-finantare.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Competitivitate din cadrul Ministerului Fondurilor Europene anunta lansarea Ghidului Solicitantului aferent Actiunii 2.3.3 – imbunatatirea continutului digital si a infrastructurii TIC sistemice in domeniul e-educatie, e-incluziune, e-sanatate si e-cultura – Sectiunea E-educatie, Axa prioritara 2 – Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor (TIC) pentru o economie digitala competitiva, aprobat prin Ordinul ministrului nr. 2397/12.03.2018 si apelul de proiecte de tip necompetitiv, cu depunere continua pana la epuizarea bugetului alocat.

In cadrul acestui apel se vor finanta proiectele: Sistem Informatic de Management al scolaritatii, Wireless-Campus si Portalul National al Educatiei „Biblioteca scolara Virtuala”.

Prezentul apel de proiecte, aferent Axei Prioritare 2 a Programului Operational Competitivitate, are un buget alocat de 433.072.640 lei (FEDR).

Sistemul informatic MySMIS 2014+ se deschide in data de 20.03.2018, ora 09.00, urmand a se inchide la epuizarea bugetului alocat.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.