AM POCU anunta solicitarea de clarificari pentru apelul de proiecte POCU/89/3/7/

ghid-consultare-2.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman (POCU) informeaza solicitantii ca, incepand cu data de 30 mai 2017, vor primi prin sistemul informatic MySMIS2014, de la comisiile de evaluare, solicitari de clarificari pentru evaluarea tehnica si financiara pentru cererile de finantare depuse in cadrul apelului de proiecte: POCU/89/3/7/Cresterea ocuparii prin sustinerea intreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbana / Diaspora Start Up.

Solicitantii sunt rugati sa verifice periodic contul MySMIS2014 si sa raspunda punctual, in termen de 3 zile lucratoare, la solicitarile primite, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

In conformitate cu prevederile Ghidurilor Solicitantului – Conditii Specifice, Comisia de evaluare transmite solicitantului clarificari, atunci cand evaluatorul considera ca o informatie lipseste sau nu este suficient de clara pentru a putea finaliza procesul de evaluare in mod corespunzator. Se poate solicita un singur set de clarificari pentru evaluarea tehnica si financiara.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.