AM POCU: lista cererilor de finantare care au fost respinse in etapa de verificare a conformitatii administrative si eligibilitatii pentru apelul de proiecte POCU/400/4/2

proiecte-europene.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020 publica lista cererilor de finantare care au fost respinse in etapa de verificare a conformitatii administrative si eligibilitatii pentru apelul de proiecte POCU/400/4/2 Dezvoltare Locala Integrata (DLI 360) in comunitatile marginalizate din teritoriul ITI Delta Dunarii.

Incepand cu data de 09.11.2018, solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in aceasta etapa vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, Notificare privind rezultatul verificarii conformitatii administrative si eligibilitatii si grilele de evaluare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluarii cererii lui de finantare o singura data pentru fiecare etapa. Contestatiile se vor depune de solicitant in sistemul MySMIS 2014+ in termenul precizat in cadrul notificarii privind rezultatul verificarii conformitatii administrative si eligibilitatii.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.