AM POCU transmite solicitari de clarificare pentru cererile de finantare POCU/410/3/14

pndr-ghid-nereguli.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman informeaza solicitantii ca incepand cu data de 11.10.2018 vor primi, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, solicitari de clarificare de la Comisia de evaluare a proiectelor depuse in cadrul apelului de proiecte POCU/410/3/14/ „imbunatatirea nivelului de competente profesionale si cresterea gradului de ocupare a somerilor si persoanelor inactive, persoanelor de etnie roma, persoanelor din mediul rural din teritoriul ITI Delta Dunarii”, pentru etapa de verificare a conformitatii administrative si a eligibilitatii.

Solicitantii sunt rugati sa verifice periodic contul MySMIS 2014+ si sa raspunda punctual, in termen de 3 zile lucratoare la solicitarile primite, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

In conformitate cu prevederile Ghidurilor Solicitantului – Conditii Specifice, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificari atunci cand evaluatorul considera ca o informatie lipseste sau nu este suficient de clara. Se poate solicita un singur set de clarificari pentru verificarea conformitatii administrative si a eligibilitatii.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.