AMCOR lanseaza cea de-a patra editie AMCOR Awards

competitie.jpg

AMCOR (Asociatia Consultantilor in Management din Romania) anunta lansarea celei de-a patra editii a AMCOR Awardsconcursul care premiaza excelenta in consultanta in management si de afaceri din Romania. AMCOR Awards reprezinta etapa nationala a Constantinus International si Constantinus European Award.

AMCOR Awards – Recunoaste excelenta in consultanta in management din Romania! se adreseaza consultantilor individuali si companiilor de consultanta membre AMCOR care detin o reputatie excelenta pe piata de afaceri din Romania, care au adus o contributie importanta in promovarea standardelor profesionale ridicate in acest domeniu si care detin evaluari exceptionale din partea partenerilor lor de afaceri.

Prin intermediul acestui concurs, AMCOR isi propune sa premieze misiunile de consultanta in management si de afaceri care au reusit sa promoveze in mediul de afaceri din Romania standarde calitative inalte, o comunicare eficienta intre client si consultant, precum si inovarea in domeniul consultantei in management si de afaceri.
 
Calendar

Lansarea – 15 august 2016
15 august – 14 octombrie 2016 – Perioada de depunere a dosarului de candidatura
14 – 21 octombrie 2016 – Verificarea dosarului de candidatura
21 – 28 octombrie 2016 – Evaluarea proiectului de catre membrii Juriului AMCOR Awards
31 octombrie 2016 – Sustinerea interviului
1 –  4 noiembrie  2016 – Desemnarea castigatorilor

Ceremonia de decernare a premiilor AMCOR Awards
 
Documentatia necesara pentru inscrierea in concursul AMCOR Awards este disponibila aici.

Persoanele interesate sa participe la acest concurs sunt rugate sa transmita dosarul de candidatura in termenele prevazute mai sus pe adresa de e-mail [email protected]

Sursa: AMCOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.